free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fehér nadrágban

Borsa         Címkék: divat, igen, nadrág, öltözködés, utcánláttuk 30 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Hát, ez bivalyerős. Nagyon meg vagyunk elégedve, és nem is akarunk máshogy, csak szuperlatívuszokban szólni. A fekete csőtop fölé választott diszkrét kis nyakék nagyon szép, a hófehér, élére vasalt rövidnaci úgy tökéletes, ahogy van, a magas sarkú cipellő pedig az amúgy is mutatós szetthez még hozzáad egy kilónyi eleganciát. A frizurát imádtuk, a cigivel pedig elnézőek - bal kézben van, de kiszedtük - vagyunk. Tökéletes egyszerűség tökéletes darabokkal. Köszi.A könnyű darabokból is okosan kell válogatni. Az, hogy nekünk épp nem tetszik ez a felső, az egy dolog – nem jelent semmit. Ennél nagyobb baj viszont, hogy nem is áll jól. Vastagít, torzít, pedig nincs gond az alakkal, csak ügyesebben kellene játszani a fazonokkal és a mintázattal. A térd alá érő rövidnaci pedig a lábakat is "megkurtítja" optikailag, a szandál fazonja miatt szinte elvész a boka, így a vádli íve is. Kevés kellene csak a jóhoz, de az nagyon. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés