free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nők már a férfivécében vannak

HT2         Címkék: férfivécé, hímtag, koedukált, , petíció 3 hozzászólás

Hímtag Kettőnek a férfivécében akadt problémája. Már megint nőkkel találkozott, de továbbra sem tudja hova tenni a dolgot, sőt. Úgyhogy most dohog egy sort.

Természetesen én is roppantmód menőnek (vagy kúlnak vagy hogy kell ezt most épp mondani) tartom a filmtörténetnek azt a klasszikus jelenetét, amikor Michael Douglas egy intenzíven koedukálódó vécében találkozik és incselkedik a vizenyős, ámbátor igéző tekintetű Sharon Stone-nal. Csak épp az a probléma, hogy én magam már nem vagyok olyan menő (vagy kúl vagy, igen, megvan: fényjézus), hogy egy akár csak távolról is hasonló helyzetben normálisan érezzem magam. Nem kokómámorban történő enyelgésre gondolok tehát, csak egy egyszerű vizelésre akkor, amikor ellepik a nők a férfivécét.Bár izgalmas téma, nem a szárazvizelésről szeretnék itt hosszan értekezni, de annyi kitérőt mindenképpen megérdemel a kérdés a jobb érthetőség érdekében, hogy sokaknak már higítatlan férfitársaságban sem megy a dolog. Ők azok, akik a vécé szűk ajtajában feszengve álldogálnak, lapjával fordulva engedik ki a piszoároktól távozó kollégákat, aztán egy szégyenlős mosollyal tétován intenek a mögöttük várakozóknak: menjetek csak, nekem a vályú nem megfelelő. Ha összegyűlnek ketten-hárman, már komplett tumultus alakul ki, a többiek úgy néznek rájuk, mint a hülyékre, odabent a piszoárnál meg nagyban megy a fingódzkodva-sóhajtozva csurgatás, hogy még jobban fájjon az egész. (Mondják itt mellettem, hogy ezt annak ellenére se nagyon ismeritek, hogy néha bejártok hozzánk – úgy látszik, a betyárok ilyenkor azért visszafogják magukat. Szóval komolyan ez megy: megállnak a nagymenők, zipzáraznak, néha még a kezüket is a tarkójukra teszik, kéjesen felnyögnek, amikor eleresztik magukat, és alkalmasint egy púval is lekísérik a nagy eseményt. Szuper.)

Na most akkor ehhez adjunk hozzá még néhány csajt. Szerintem elképzelhető a szerencsétlenek idegállapota, de ha nem, a helyzetből gyakorta kikerekedő perpatvarok mindent elárulnak. A pumpa egyébként azok közül is fölmegy néhányaknál, akik úgy egyébként még viszonylag jóban vannak a nyilvános vizelés intézményével – például nálam. Persze tök érthető, hogy odaát a női szekcióban lassabban zajlanak a dolgok, kint meg megy a koncert vagy végig kell még állni a sort a pultnál is, netán nincs ajtó a fülkén, nem is azokat akarom én bántani, akiknek halaszthatatlan szükségletei támadnak. Csak hát be lehetne sunnyogni tök normálisan is, diszkréten, jelezve a helyzet fonákságát, aztán ehelyett meg mi megy sokszor? Jóformán még félre is löknek, kötözködnek, meg nekik áll feljebb. Na ez azért már tényleg sok.
Persze a másik véglet is érdekes, vagy inkább szórakoztató a maga módján, amikor a pasi karonfogva vezeti be a szemeit kezével takargató, talpig elvörösödött, maga elé motyogó – "istenemistenemistenem" – csajt a klozettbe. Ha már itt tartunk, úgyis mindegy, adok egy tippet: ez a leggyorsabb megoldás, mert mindenkiben felébred az együttérzés, és azonnal szabad az út a fülkéig. Kicsivel sutább változat azon sopánkodni, hogy "jaj de könnyű a fiúknak, csak bejönnek, előveszik, intézik, ráznak egyet, és már mennek is", mert a helyzet anatómiájához hozzátartozik, hogy sokaknak épp ilyenkor lesz baromi nehéz ez az egész könnyű folyamat. A lehető legrosszabb verzió pedig nyilván az imént rövidebben vázolt magas lóról történő észosztás, kuncogás, netán a kitárulkozó méretek becsmérlése (vagy akár méltatása), illetve a felháborodott megjegyzésekre érkező "maraggyálmár-mennyélanyádba-mitrinyálsz" viszontválaszok eregetése. Ha mást nem is, legalább ezt kerüljük már, légyszi.

Persze lehet erre is játszani, mert tagadhatatlan, hogy léteznek olyanok (ki tudja, talán nem is kevesen), akiknek még be is jön ez a fajta virtus, aztán ki tudja, mi lehet még belőle – csak számolni kell vele, hogy a klozettben szövődő szerelem jussa az lesz, hogy otthon is gyakran repkednek majd a hátvágánygázok. Én viszont azért inkább azt mondanám, hogy kössünk valamiféle kompromisszumot: egy-egy, lehetőleg (akár helyben szerzett) hímeszkorttal belopakodó csaj miatt még senki nem fog harapni, mert tudjuk, hány női vécé van a Gödörben, és hallomásból arról is értesültünk, hogy milyen állapotok uralkodnak egy inkább meg sem nevezendő hely toalettjében, de a kígyózó soroktól, harsány megjegyzésektől nagyon sok mindenkiben fel fog menni a pumpa. Vagy írjunk petíciót a tarthatatlan klozetthelyzet azonnali orvoslása miatt, és fenyegessünk passzív rezisztanciával, a helyek mellőzésével, fal mellé pössentéssel, akármivel. De ne másszunk már egymás, izé, arcába ennyire, mert nem mindenki Michael Douglas a gáton. Ahogy a szembenálló oldalon sem mindenki Sharon Stone a vallatószéken.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés