free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: akciós illatok

Megyeri Nikolett         Címkék: akció, árak, cucckereső, parfüm 6 hozzászólás

Sorozatunkban mindig egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal a parfümériák illatakcióit mértük fel.

Hetek óta tart a leárazásszezon, legalábbis a ruha- és cipőboltokban mindenképpen. Mi viszont most arra voltunk kíváncsiak, hogy mi a helyzet e tekintetben parfüm-fronton? Épp ezért körülnéztünk a két legismertebb parfüméria- illetve a két nagy drogéria-lánc néhány üzletében akciós illatok után kutatva.

A DM parfümös polcain első pillantásra kifejezetten ígéretesnek látszó, 50%-os leértékelést hirdető címkékkel találkoztunk, ám alaposabban  szemügyre véve a kedvezményes termékeket, konstatálnunk kellett, hogy többségében mérsékelt sikerű  celebparfümöktől kíván szabadulni ily módon a drogéria, amit meg tudunk érteni ugyan, viszont a magunk részéről inkább nem vásárolnánk belőlük.

http://crazyforperfume.co.uk, www.vip-parfumeria.hu, http://kasa.cz

Szintén féláron juthatunk viszont hozzá a Morgan übernyárias, nagyon-nagyon - de nem zavaróan - virágos-gyümölcsös illataihoz, melyek közül leginkább a mandarinos-liliomos Love-ot illetve a feketeribizlis-orchideás Sweet Paradise-t ajánlanánk. Szintén jó vételnek tűnik 50% engedménnyel a Mexx egzotikus virágos-pirosgyümölcsös Wild illata.
Árak:
Morgan Love - Eau de Toilette (60 ml): 3999 forint
Morgan Sweet Paradise - Eau de Toilette (60 ml): 2750 forint
Mexx Wild - Eau de Toilette: 3699 forint

A Rossmann szintén olcsóbban kínál néhány celeb-parfümöt, melyek közül azonban csak a Kylie Minogue-féle Showtime tűnik meggondolandó ajánlatnak az alapár körülbelül feléért, már azok számára, akik a kissé édibédi aromájú illatokat szeretik magukon.

www.fragrantica.com, www.perfumeraffystore.com

Szintén közelítőleg féláron lehet megvenni ebben az üzletben a Lanvin jázminos-narancsvirágos-magnóliás Rumeur parfümjét.
Árak:
Kylie Minogue Showtime - Eau de Toilette (30 ml): 2999 forint
Lanvin Rumeur - Eau de Perfume (30 ml): 2999 forint

Az egyik bevásárlóközpontban lévő Marionnaud parfümériába is betértünk, ám ott azzal szembesültünk, hogy a cég jelenleg nem a parfümöket, hanem a különféle napozótermékeket kínálja akciósan. Akinek utóbbira van szüksége, annak tehát mindenképp érdemes körülnézni náluk, mi viszont az eredeti elképzeléshez tartva magunkat ebből a boltból némileg csalódottan távoztunk.

A Douglas akciós állványain egymásra halmozva találjuk az eredeti árnál olcsóbban kínált parfümöket, ezek többsége azonban - finoman szólva - nem épp meggyőző illatú illetve minőségű termék. Persze azért kivétel itt is van, így például a leárazott parfümök között találtuk az Esprit Groovy Life illatának limitált szériás, gyümölcsös-virágos aromájú nyári kiadását. Ez a parfüméria azonban inkább az olyan akciókban erős, amikor két terméket szettben megvásárolva olcsóbban jövünk ki, mintha azokat külön-külön vennénk meg.

www.parfemy-obchod.cz, www.dutyfree24.com

Jelenleg például a Versace Bright Crystal 50 milliliteres kiszerelésű parfümjét a hozzá tartozó testápolóval együtt vehetjük meg olcsóbban és ugyanígy, testápolóval együtt kapható a Salvatore Ferragamo Incanto Bliss illata is. Szintén jellemző a Douglasnél a fő termék plusz ajándék konstrukció. Jelenleg a parfümökhöz - illetve más kozmetikai szerekhez is - elsősorban táskákat kaphatunk ajándékba.

www.parfemy.cz, www.douglas-parfumeria.hu

A 30 ml-es Cavalli Serpentine-hez például egy Cavalli-logós farmertáska jár, melyet klasszul elhordhatunk strandtáskaként.
Árak:
Esprit Groovy Life - Eau de Toilette (15 ml): 2990 forint (eredetileg 3790 forint)
Versace Bright Crystal - Eau de Toilette (50 ml) + testápoló (100 ml): 16 500 forint
Salvatore Ferragamo Incanto Bliss (30ml) + testápoló (50 ml): 9950 forint
Roberto Cavalli Serpentine - Eau de Toilette (30 ml): 10 300 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés