free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk a belvárosban

Borsa         Címkék: divat, hibák, ízlés, öltözködés, utcánláttuk 51 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Egy kis rafinériával felturbózott csőtop, kacéran villanó pucér vállak, egy nagyon egyszerű, de tökéletes szűk fekete farmer és egy nyárias, könnyű lábbeli. Ennél sokkal több lényegében nem kell ahhoz, hogy nagyon jól nézzen ki nyáron az ember – mi ötösre értékeljük kiszemeltünket ízlésből és mértéktartásból egyaránt, szemrevaló és nagyon  határozott szett. Mellé mutatós válltáska, jó idő és jókedv – öröm volt látni.
Kicsit sok lett a jóból. Nem esztétikus és nem is ildomos egyszerre ennyi mindent kiemelni. De elmondjuk még annyiszor, ahányszor kell. A hastájékon szétnyíló halványkék fölső hiába szép, ha agyon van körülötte ékszerezve minden, és alatta még egy köldökpiercing is fénylik. Minek? De ha ebbe nem is kötnénk bele, a papucs akkor is teljességgel hazavágja a vérforralóan csajosnak szánt kompozíciót. Ne ilyen pitiáner hibákon bukjunk már el, jó?LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés