free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Patricia Field szerint háremnadrágban tűnhetünk ki

Borsa         Címkék: divat, feltűnés, háremnadrág, kalap, patriciafield 2 hozzászólás

Patricia Field azt javasolja, hogy viseljünk háremnadrágot, ha ki akarunk tűnni a tömegből. Ha a nadrágdivat nem jön be, akkor pedig vegyünk kalapot.

Bármekkora ellenérzéseket, szörnyülködést és tiltakozást váltanak is ki sokakból a lógó ülepű nadrágok, a világ egyik vezető stylistja, Patricia Field szerint igenis ez a fazon az aktuális szezon alapvető divat-állásfoglalása. "A Hammer-nadrág jó kiindulópont, ha ki akarsz tűnni. Vagy a talpas nadrágok. Határozottan ajánlom, hogy fektessetek be egy háremnadrágba" - nyilatkozta Field az angol Heat magazinnak, és hozzátette, hogy azoknak, akik ehhez a nadrágdivathoz nem kívánnak csatlakozni, azt javasolja, hogy szerezzenek be legalább egy kalapot vagy valamilyen hajba való kiegészítőt.

http://www.nitrolicious.com

A stylist Victoria Beckhamet és Lady Gagát, említette mint dicséretet érdemlő stílusikonokat. "Mindkettejüknek különbözik a stílusa és mégis nagyon hasonló. Lady Gaga egy megtestesült popsztár. Hasonló módon Victoria is megalkotta a saját megjelenését, ami nagyon elragadó. Határozottan sajátos módon kombinálja az outfitjeit, amit aztán mások próbálnak utánozni. Stílusikonokként különbözőek, de a maga módján mindkettő nagyon stílusos" - magyarázta Field.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés