free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 leghatékonyabb sarokpuhító

Borsa         Címkék: divat, krém, lista, sarokpuhító, szépségápolás 9 hozzászólás

A saruk és papucsok tönkreteszik a puhára reszelt sarkakat, ezért most sarokpuhító krémeket teszteltünk. A listából kiderül, hogy melyik 5 a leghatékonyabb.

A nyár együtt jár a papucsokkal és a lapos szandikkal, amelyek ugyan jól mutatnak a lábon és kényelemesek is, de igencsak kikezdik a sarkakat, ha nem ápoljuk eléggé akkor a nyár végére viszonylag termetes bőrkeményedés fog pompázni a talpunkon, aztán pedig pedikűrös legyen a talpán, aki el tudja tüntetni. Ezért a már jól ismert tesztcsapatunk ezúttal sarokpuhító krémeket tesztelt, ami ugyan nem helyettesítheti a pedikűrös hozzáértő munkáját, de sokat segíthet a helyzeten. A teljes tesztet a jövő héten olvashatjátok, addig elégedjetek meg a listával, amiből kiderül, hogy melyik a leghatékonyabb, ha bőrpuhításról van szó.


Alverde

A DM sajátmárkás termékeit legalább annyira szeretjük, mint a gyógyszertári kencéket. Az Alverde most sem okozott csalódást, még a viszonylag kemény sarokbőrrel is elbánt, de csodát senki ne várjon, egy nap nem elég. Tesztelőnk három napon keresztül kenegette a lábát, és teljes mértékben meg volt elégedve a krémmel.
Clarins

Az egyetlen olyan krém volt, aminek azonnal volt hatása, ugyanis a felkenés után 2-3 perccel már érezhető volt a puhulás, fogalmunk sincs, hogy ehhez milyen adalékot kellett használni, de az biztos, hogy mi szerettük. Ráadásul nem volt utána ragacsos csúszós lábunk. Az első használat után már volt változás, de csakúgy, mint a többi krémnél ennél is fontos, hogy folyamatosan használjuk.Gyógyszertári krém

Furcsa vonzalmat érzünk a gyógyszertári termékek iránt, ugyanis nekünk egyszerűen szinte mindig beválnak, nincsen körülöttük mindent elsöprő reklámhadjárat és az émelyítő illatanyagoktól is mentesek. Tesztelőnk napi kétszeri kenés mellett alapvetően meg volt elégedve a krémmel, sőt még a tenyerén lévő néhány keményebb pont is puhulásnak indult.
L 'Occitane

A L’Occitane lábápolója viszonylag lassan szívódott be, cserébe viszont már három használat után látható volt némi javulás, és nemcsak a sarkakon, hanem a lábfej oldalán is, ami helytelen járás következtében szintén hajlamos a bőrkeményedésekre. Mivel tesztelőnk ezzel a krémmel is maradéktalanul meg volt elégedve ezért nyugodt szívvel ajánljuk, bár arra számítani kell, hogy ez a termék az ár szempontjából már alulról súrolja a luxuskategóriát.


Sarokbalzsam

A Bano Sarokbalzsamja olyan márkákat utasított maga mögé, mint az Avon vagy Scholl. A sűrű zsíros krém lassú felszívódás után puhította ugyan a bőrt, de azért lesz még dolga rendesen, ugyanis a nagyon kemény pontokat éppen hogy elkezdte felpuhítani. Gyanítjuk, hogy a rendszeres használat sokat segít majd a helyzeten.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés