free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk világos táskával

Borsa         Címkék: igen, ilyenekvagyunk, ízlés, szépérzék, táska 62 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A rózsaszín lányromantika ma is trend, de az öltözékben sokszor kerül kontrasztba más elemmel, magyarán gyakori, hogy egyfajta ironikus önreflexió áldozatai lesznek a rózsaszín habos-masnis elemek. Kiszemeltünk ellenben következetes, és semmivel sem töri meg a finom, már-már gyermeki színvilágot idéző összeállítást. A nadrágfazon, bár mutatnia kell a bokát és nem súrolhatja a földet, nem aratott osztatlan sikert a körünkben, ettől függetlenül ezen az oldalon a helye a leányzónak.
Értjük, hogy itt a kék az abszolút főszereplő, óriási dózisban zuhan rá a kedves szemlélőre a látvány, szerénységnek-visszafogottságnak helye nincs. Bár az arányokkal önmagában tudnánk vitázni, de nem akarunk, a kérdésünk mindössze annyi lenne, hogy ez a nyitott orrú világos cipellő hogy jön a harisnyához, egyáltalán mi keresnivalója e mellett a garnitúra mellett, a sárga gyöngysor pedig biztos állhatna jól is, de sajnos nem. Nehéz és széteső az összkép, sajnáljuk. 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés