free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csinos szemöldökcsipeszek

Megyeri Nikolett         Címkék: csipesz, dizájn, szemöldök, szépségápolás, tárgy 6 hozzászólás

A szemöldökcsipesz a legtöbb csaj számára nélkülözhetetlen szépségápolási kellék, ám mint tárgy nem igazán szép. De csak amíg fel nem dobják némi dizájnnal.

A szemöldökcsipesz nem egy olyan tárgy, amelynek említésére vagy látványára különösebben kellemes asszociációink támadnának. Ugyanakkor a nők többsége számára mégiscsak nélkülözhetetlen szépségápolási alapkellék. És mint ilyennek, szerencsére megvannak a megszokott kivitelnél tetszetősebb, csajosabb változatai is. Mutatjuk.

www.tweezerman.com

A professzionális szépségápolási eszközök gyártásával foglalkozó - többszörös díjnyertes - amerikai Tweezerman kínálatát böngészve bőségzavarban válogathatunk a legkülönfélébb szemöldökcsipeszek közül. A legegyszerűbb modellek esztétikus virágmintákkal díszítettek (kép 1). Akinek ez nem elég, annak ott a Swarovski kristályokkal ékesített kollekció (kép 2). De találunk itt a hagyományos formától eltérő, ergonómikus kialakítású modelleket is (kép 3). A legizgalmasabb mégis a LED-es lámpával felszerelt szemöldökcsipesz (kép 4), amely megvilágítja a szemöldököt és környékét, így szedéskor még a legvilágosabb szálakat is könnyedén elcsíphetjük.

www.tweezerman.com

Az utóbbihoz nagyon hasonló terméket kínál az ausztrál La Tweeze is. A rúzs méretű szemöldökcsipeszbe (kép 5) szintén LED-es világítást építettek, és a célja is ugyanaz: jól láthatóvá tenni az összes felesleges szőrszálacskát.

www.gizmodiva.com, www.japonesque.com, www.marieclaire.com

A képen látható (kép 6), Japonesque szemöldökcsipesz formája nem csupán esztétikai értelemben különleges, hanem kényelmi célokat is szolgál. A formatervezők ugyanis úgy alakították ki az eszközt, hogy minél pontosabban és könnyebben lehessen használni.

www.essensuelle.fr

Az amerikai Mally Beauty terméke a kettő az egyben szemöldökcsipesz (kép 7), amelynek egyik végén hegyes, a másikon pedig ferde fejű csipeszt találunk. A szemöldökszálak állásától, hosszúságától, vastagságától függően elég csak ide-oda forgatni az eltávolításokhoz megfelelőbb csipeszvéget.

www.alibaba.com, www.madpluckers.com

A francia Essensuelle elsősorban szívecskefüggők számára kínál egy komplett kollekcióra való szemöldökcsipeszt. Akad itt szívecskével díszített hagyományos (kép 8), illetve szokatlan (kép 9) és még szokatlanabb (kép 10) formájú modell, sőt, azok igényeit is kiszolgálják, akik egy öles LOVE feliratot szeretnének látni szemöldökcsipeszükbe lyukasztva (kép 11).

http://annabeltrends.com, www.pylones.com

A gyártók és webáruházak kínálatát tanulmányozva feltűnő, hogy szinte mindenütt találunk rajzolt nőalakokkal díszített szemöldökcsipeszeket. A kínai Yangjiang Jinhengda például retró-manga stílusú figurákkal ékesített csipeszeket (kép 12) árul, az amerikai MAD Pluckers hippi-, gördeszkás-, kosztümös- és hawaii-lány mintás modelleket kínál (kép 13), az Annabel Trends viszont estélyibe rajzolta Tweezer Girl-jeit (kép 14). A mi favoritjaink azonban a Pylones kontyos csipeszcsajai (kép 15), különös tekintettel a Zorró-lányra. Utóbbiakat egyébként a márka hazai forgalmazójának budapesti üzletében is meg lehet vásárolni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés