free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Problémás parfüm

Borsa         Címkék: dianevonfürstenberg, illatszer, newyork, parfüm, reklám 0 hozzászólás

Diane Von Fürstenberg legújabb parfümjét - reklám gyanánt - folyamatosan pumpálják kifelé manhattani boltjából. A járókelők nehezen tudják elviselni.

Diane Von Fürstenberg új parfümjétől rosszul vannak a New York-i járókelők. A belga tervezőnő manhattani boltjából ugyanis folyamatosan pumpálják kifelé nemrég piacra került, "D" nevű parfümjét, ám ezzel a jelek szerint inkább elriasztják a potenciális vásárlókat. "Szó szerint elszédültem tőle. Orrfacsaró és rettenetes, olyan, amilyet egy hatvan éves matrónán találnál" - nyilvánított véleményt egy nő a New York Post magazinban. "Valamilyen vezetéken keresztül fújják ki a boltjából. Ez az a pont, amikor ezeknek az embereknek az egója és a pofátlansága teljesen átveszi  az uralmat a valóságérzet és a más emberek iránt érzett tapintat felett" - tette hozzá. "Csak idő kérdése, hogy valaki beteg lesz, összeesik vagy allergiás reakciója keletkezik ettől" - jegyezte meg egy másik járókelő.

www.purple-diary.com

A tervezőnő weboldalán szereplő leírás szerint a parfüm a következő illatanyagokat tartalmazza: mandarinvirág, ylang-ylang, ibolya, jázmin, licsi gyümölcs, gyöngyvirág, csipetnyi bors, szerecsendió, cédrus, pacsuli és szantálfa. Furstenberg szóvivője a New York Post újságírójának kérdésére úgy nyilatkozott, nem számítottak arra, hogy a parfümpumpálás ilyen felháborodást vált ki. "Most hallottunk erről először" - állította a szóvivő.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés