free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Blahnik szerint a cipők nem is olyan fontosak

Borsa         Címkék: cipő, divat, kiegészítő, manoloblahnik, tervezés 6 hozzászólás

Manolo Blahnik, az egyik legnagyobb cipőkreátor szerint a kalapok és az ékszerek fontosabbak, mint a cipők. A tanítványait is le akarja beszélni a cipőtervezésről.

Manolo Blahnik úgy véli, a cipők nem is annyira fontosak - ez pedig, lássuk be, meglehetősen bizarrul hangzik a világ egyik vezető cipőtervezőjétől.  Mégis, a kreátor szerint az egyéb kiegészítők sokkal fontosabbak, mint a lábbeli. "A cipők olyan fontosak? Igazán? Ha én nő volnék, egy hónapig ugyanabban a ruhában járnék, és csak a kalapjaimat és a kesztyűimet cserélgetném. Talán a cipőimet is, de valójában az ékszerek változtatják meg az öltözéket" - magyarázta a tervező a Financial Times magazinnak nyilatkozva.

www.zoozoom.com

A 66 éves Blahnik szerint manapság túl sok a cipő. "Mindig azt mondom a gyerekeknek, a  tanítványaimnak: 'Ne csináljatok cipőket! Csináljatok kalapokat!' A cipők annyira furcsák és olyan közönségesek." A tervező elárulta azt is, hogy kifejezetten utálja a platformcipőket, mert azok csak arra jók, hogy felhívják magukra a figyelmet. "Sosem tervezek platformot. Vagyis megtettem, még a hetvenes években, de az rossz tapasztalat volt."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés