free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk sportos szerelésben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, sportos, utcánláttuk 71 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nagyon könnyű, extra laza összeállítás – elsősorban a kényelem jegyében. Nagyjából felvonultatja a sportos öltözék teljes kelléktárát: tornacipő, farmer (férfifazonban ráadásul, ahogy a trend diktálja) trikó és az elmaradhatatlan puha kardigán. Minket elsősorban a harmóniájával fogott meg, egyszerűen jó ránézni a göncre és a viselőjére egyaránt – és igaz ugyan, hogy a táska feltűnőbb darab, de szépen megfér a többiek mellett, még úgy is, hogy nem a hagyományos, sportosabb eresztésből való. Szerettük.A szemérembe fájdalmasan belevágó naciktól évek óta óva intünk mindenkit itt a Borsán, és nemcsak azért, mert csúnyák, hanem mert kényelmetlenek is. A feltűnőséggel átesett alanyunk egy kicsit a ló túloldalára, lássuk be: a frizura, az óriási karikák és ez a strasszokkal díszített kiskabát csöppet sok a jóból. Mindehhez tekintélyes ezüstékszer a nyakba és a dekoltázsba is bepillantást engedő felsőrész. Fék lányok, csak egy kis fék – a bátorság nem a mértéktelenségnél kezdődik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés