free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sandra Bullocknak nyolc perc elég

Borsa         Címkék: celeb, edzés, sandrabullock, szépségápolás, test 3 hozzászólás

Sandra Bullock mindössze napi nyolc percet tölt szépségápolással, ennyit is csak a kezelhetetlen haja miatt. Edzésre viszont már jóval több időt fordít.

Sandra Bullock állítása szerint mindössze nyolc percet szépítkezik egy átlagos napon. Hozzátette azt is, hogy ez az idő akár lehetne kevesebb is, ha a haja könnyebben kezelhető volna. "Mosdókesztyűt és Artistry krémet használok a napi szépségápolási rutinom során. Ma szempillafestéket is raktam fel, mert egy kis erőfeszítést akartam tenni. Az egész folyamat nyolc percet vesz igénybe mert ez a felmosórongy van a fejemen, amit rendben kell tartanom" - magyarázta a színésznő.

www.imotion.com.br

A 44 éves Bullock a szépítkezésnél jóval több energiát fordít a testedzésre, ugyanis tisztában van azzal, hogy jól kell kinéznie a filmvásznon, illetve a nyilvános szereplései során. "Az emberek azt kérdezik, hogy csinálják a színésznők? Nos, nekünk fizetnek azért, hogy jól nézzünk ki a filmekben. Pilatesezem, kick-boxolok és súlyokkal edzem. Amikor otthon vagyok futok és biciklizem. Ha minden nap megtehetem, megteszem. De van, amikor két hétig semmit sem tudok csinálni. De tudod mit? Eleget beszélek, hogy kalóriákat égessek" - nyilatkozta a filmsztár egy angol magazinban.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés