free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cavallit nem érinti a válság

Borsa         Címkék: divat, pénz, robertocavalli, szeretet, válság 3 hozzászólás

Cavallit nem viseli meg a válság, és amúgy sem tartja elegánsnak az anyagiakról beszélni. Szerinte inkább szeressük egymást, az majd mindent megold.

Roberto Cavallit saját bevallása szerint nem érinti a gazdasági világválság, az embereket pedig arra biztatja, hogy szeressék egymást, mert az majd átsegíti őket a nehézségeken. "Soha nem figyelek a költségekre. Nem elegáns számokról beszélni. Miért nem fókuszálunk inkább egy tárgy szépségére?" - tette fel  kérdést a rögvalóságtól biztonságos távolságban élő divatguru. "Nem tudok semmit a gazdasági krízisről. Mindenki, aki szereti az életét, a másikat és pozitívan gondolkodik, felvirágzást fog hozni."

www.zimbio.com

A tervező elárulta azt is, hogy új szolgáltatást indított a párizsi Rue Saint-Honoré-n működő műtermében: egy überluxus, méret utáni szabóságot, ahol a tervek szerint évente összesen harmincöt ruhakölteményt - főleg koktélruhákat, estélyit és esküvői ruhákat - készítenek majd a fizetőképes megrendelők személyes igényei szerint. Az árfekvés 35 000 eurótól indul. "Azok az ügyfelek, akik valamilyen speciális öltözéket szeretnének Cavallitól, most már tudják, hol találják meg" - mondta a divatguru felesége, Eva.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés