free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: színtelen szájfény

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, smink, szájfény, szépség 8 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal színtelen szájfényt kerestünk.

A színtelen szájfény legalább annyira alap sminkszer, mint a fekete szempillaspirál, mégis - az utóbbival ellentétben - sokak készletéből hiányzik. Pedig nem kellene lebecsülni, hiszen éppen a színtelensége, átlátszósága miatt cseles, egyszerűségének köszönhetően sokoldalú. Alkalmazható az egészen minimáltól a komoly, művészien megkomponált arcfestésekig bármilyen smink részeként. Akiknek most meghoztuk a kedvet a cucc beszerzéséhez, a következőkben megmutatjuk azt is, hogy konkrétan mely termékekben érdemes gondolkodni.

A H&M Lip Gloss ár/érték arányban nagyon rendben van, hiszen olcsó, mégis becsülettel teljesít. Önmagában visszafogottan, de azért észrevehetően fényez, rúzs fölé kenve pedig feldobja, de mégsem teszi közönségessé a szájsminket. Hátránya, hogy eléggé ragacsos.
Ára: 790 forint (H&M üzletek)

www.borsa.hu, http://cgi.ebay.com.my

A Maybelline Shiny Licious - Crystal Clear tubusos szájfénye szintén az olcsó, de korrekt kategóriába sorolható. Az üveges hatású szájfény önmagában is látványos, rúzsra kenve pedig kifejezetten feltűnővé teszi a szájat. Utóbbi megoldást épp ezért csak szájhangsúlyos sminkek esetén alkalmazzuk! Nagy erénye még, hogy jó ízű és könnyű, ezért viselni is kellemes.
Ára: 1499 forint (DM)

A Paris Berlin Cristal Gloss a legpozitívabb értelemben véve semleges termék. Ha magában alkalmazzuk természetes fényt ad az ajkaknak, a rúzsokkal pedig nagyon alkalmazkodóan együttműködik. Tartós, "állásában" csak úgy nem tűnik el, elég jól kibírja azt is ha iszunk, étkezés után viszont azért már érdemes újrakenni. Íze nincs, érzetre pedig puha és komfortos, mintha ajakírral kentük volna be a szánkat. Egyáltalán nem ragacsos.
Ára: 2500 forint (Sminkbolt)

www.paris-berlin.ch, www.bourjois.co.uk

A Bourjois Effet 3D-vel kategorikusan szép, eleven, vizes hatású ajkakat festhetünk, működik magában és rúzzsal kombinálva is. Közepesen tartósnak mondható, ha nem érik különösebb külső behatások, akkor a helyén marad, viszont iváskor már viszonylag könnyen távozik az ajkainkról. Nem zavaróan ragacsos, ugyanakkor kicsikét "nehéz" viselet.
Ára: 2800 forint (Douglas Parfüméria)

A MAC Clear Lipglass nevéhez abszolút méltó: üveges hatású, magas fényű szájfény, amely szintetikusabb stílusú sminkek készítéséhez ideális, azokhoz viszont nagyon. Meglehetősen masszív anyag, mind érzetre, mind pedig tartósság és strapabírás tekintetében.  
Ára: 3900 forint (MAC üzletek)

www.maccosmetics.com, www.lancome.co.uk

A Lancome Juicy Tubes szájfénye minden tekintetben felsőkategóriás, minőségi termék. Egyáltalán nem olcsó ugyan, de ha rá tudjuk szánni ezt a pénzt, akkor nem dobjuk ki feleslegesen. Magában felkenve elegáns, telt fényt biztosít az ajkaknak, ha pedig rúzs fölé tesszük fel, akkor a szín mintha csak egy kristálytiszta vitrinbe kerülne. Nem ragacsos, ugyanakkor nagyon-nagyon tartós, amolyan "mindent álló" cucc. Viselni olyan, mintha egy nagyon finom balzsam lenne az ajkainkon.
Ára: 5400 forint (Douglas Parfüméria)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés