free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk némi túlsúllyal

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, túlsúly, utcánláttuk 37 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Tökéletes mintapéldája alanyunk annak, hogy nem kötelező tetőtől talpig fekete lebernyegekbe bújni, ha van rajtunk némi plusz. Kiszemeltünk szerencsés abból a szempontból is, hogy arányosan telt, és nagyon csinos ebben a fehér, rövid ruhában. A pánton ülő bojtok szépen feldobják az amúgy is szemrevaló darabot – és külön tetszett, hogy nagyon egyszerűen öltözött fel a ruha mellé. Szép cipő, jó frizura, diszkrét ékszerezés. Gratulálunk.Teljesen világos, hogy ezzel az élénk királykékkel próbált alanyunk játszani az öltözetében, és a felső-cipellő párost látva nem is berzenkedünk. Maximálisan érződik a törekvés a harmóniára, és ezt kifejezett örömmel nyugtázzuk. Hanem ez a nadrág. Nem igazán érteni, hogy erre mi szükség volt. Nagyon előnytelen, és nagyon elrontja a külsőt – a test olyan pontját emeli-hangsúlyozza ki, ami nem érdemel ennyi figyelmet. Egy hosszabb, egyenes szabású vászonnadrággal jóval beljebb lennénk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés