free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Leteszteltük az új Náray Szalont

Borsa         Címkék: divat, náraytamás, ruha, szalon, teszt 5 hozzászólás

Nekiveselkedtünk és megnéztük magunknak a vadonatúj Náray Szalont. A korábbi üzlet nem volt a kedvencünk, de most kellemesen csalódtunk a kiszolgálásban.

Megnéztük magunknak a héten, hogy mit tud az új Náray Szalon, amely ugyan sokkal kisebb alapterületű, mint a korábbi, de legalább annyira elegáns, mint a régi hodály. Egy adagnyi előítélettel indultunk neki a nagy tesztnek, hiszen a magyar tervező hisztieiről és különcségéről hosszan tudnának mesélni mi is. Borsastylist megrohamozta a vadonatúj szalont, hogy próbálgasson és kritizáljon, aztán természetesen vásárlás nélkül távozzon, a nehezítés kedvéért pedig trottyos rövidnadrágot és kinyúlt atlétát öltött, hogy a lehető legkevésbé tűnjön potenciális vásárlónak. Nem pusztán rosszindulatból voltunk előítéletesek, egyszerűen a korábbi szalonban többször tapasztaltuk, hogy egyszerűen nem vesznek minket figyelembe, amolyan "Pretty Woman" érzésünk volt - na de a filmnek nem abból a részéből, amikor Julia Roberts már kiskosztümben vonul a Roder Drive-on -, nem az volt a vágyunk, hogy körülugráljanak, egyszerűen csak szerettük volna, hogy az eladók elhiggyék, hogy még akár potenciális vevők is lehetünk.A hihetőség kedvéért azt füllentettük az eladónak, akiről később kiderült, hogy a divattervező személyi asszisztense, hogy a nővérünk esküvőjére keresünk ruhát, mivel tanúként nem tetszeleghetünk akármiben, az összeghatárt 250 000 forintnál húztuk meg, annál drágább ruha szóba sem jöhetett, és az is az elvárásaink között szerepelt, hogy a ruha ne érjen tovább a térdünknél, elvégre is a tanúnak ér mutogatni a virgácsait.

A végtelenül kedves eladólány minden egyes ruhát végigmutatott, ami szóba jöhet, közben végig kérdezősködött, hogy milyen fazon jön be, milyen nem, vannak-e színbeli kikötéseink, valamint azt is elmondta, hogy a fehér, a fekete és a piros ruhákat jobb, ha már most elfelejtjük, ugyanis esküvőn ezeket a színeket a menyasszonyon kívül nem illik másnak viselni. A megmutatott, körülbelül húsz ruhából sikerült kiválasztanunk nagyjából 10 különböző fazont, amelyeket egyesével, szép sorjában végigpróbáltunk, a hatalmas próbafülkében, ami nem a jól megszokott lyuk volt, hanem inkább szoba, legalább 3-4 négyzetméter, ami azért elég szép teljesítmény egy próbafülkétől. A segítségül mellénk szegődött eladó minden egyes ruhadarabnál segédkezett ahol elállt, ott ránk igazította, ami nem állt jól, azt pedig kertelés nélkül az arcunkba mondta, ez a szín sápaszt, ez a fazon erősít, ami kétség kívül dicséretes, hiszen, ha az ember 200 000 forintot áldoz egy ruhára, akkor elvárás, hogy legalább előnyös legyen neki a kiválasztott fazon.Megtudtuk, hogy a számunkra legtökéletesebb ruhát pontosan a méretünkre igazítják, és még az is előfordulhat, hogy a nagy alakítás 1-2 nap alatt elkészül, és nem kell heteket várni a ruhára. Miután megtaláltuk a tökéletes darabot, kértünk egy próbacipőt, elvégre is muszáj egyben látnunk a szettet, illegtünk-billegtünk a ruhában, ami 195 000 forintba került, ez azért elég húzós ár egy egyszerű koktélruháért. Még maga a mester is megjelent a próbának ezen részénél, be kell vallani, hogy a várttól eltérően meglepően kedves volt, nem volt nemtörődöm csak azért, mert nem vagyunk az aktuális szépségkirálynő, sem pedig maga Medveczky Ilona. A ruhát persze nem vettük meg, arra hivatkozva, hogy még csak ennek az egy szalonnak a kínálatát láttuk, így nem várható még el tőlünk, hogy azonnal döntsünk. Az eladó még ekkor is borzasztóan kedves és megértő volt, és még a mobilszámát is megadta, arra az esetre, ha szeretnénk, hogy félrerakja a ruhát számunkra. Összességében abszolút pozitívan csalódtunk a boltban, a ruhák nagy része ugyan nem a mi világunk, de ezt igazán nem lehet problémaként felhozni, mert a divattervező nem tudja, hogy nem a kedvencünk a flitter, sem pedig a színes csipke.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés