free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Penélope Cruz: Gyerekek igen, házasság nem

Borsa         Címkék: család, gyerek, házasság, penélopecruz, szeretet 0 hozzászólás

Penélope Cruz saját bevallása szerint a családban, a gyerekekben és a szeretetben hisz. A házasságban nem annyira biztos.

"Minden alkalommal, amikor filmet forgatok olyan, mintha először csinálnám. Mindig azt gondolom, hogy kirúghatnak" - nyilatkozta az Oscar-díjas Penélope Cruz az angol Psychologies magazinnak. "Fegyelmeznem kell magam, hogy abbahagyjam az aggódást." A színésznő elárulta azt is, hogy hajlamos arra, hogy a környezetében mindenki felett anyáskodjon. "Az öcsém és a húgom mindig panaszkodnak, hogy túlságosan védelmező vagyok."

www.hollywood-celebrity-pictures.com

A színésznő egyébként anyáskodó hajlamát a jövőben valamikor gyakorló édesanyaként is szeretné majd kamatoztatni. "Egy nap szeretnék gyerekeket, de nem most rögtön. Ha egyszer megteszem, jól akarom csinálni. Azt akarom, hogy ez legyen a legjobban sikerült projekt az életemben. Azt nem tudom, hogy hiszek-e a házasságban. A családban, a szeretetben és a gyerekekben hiszek" - mondta a filmcsillag, aki jelenleg Javier Bardemmel. "Ő egy csodálatos ember és egy nagyszerű színész" - jegyezte meg Cruz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés