free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Rachel Weisz betiltaná a botoxot

Borsa         Címkék: botox, rachelweisz, színészet, szteroid , tiltás 1 hozzászólás

Rachel Weisz szerint a botox olyan a színészek számára, mint a sportolóknak szteroid. Éppen ezért pedig be kellene tiltani.

Rachel Weisz szerint a botoxot be kellene tiltani a színészek számára, ahhoz hasonlóan, ahogy a sportolóknak tiltják a szteroidok használatát. "A színészet a kifejezésről szól. Miért akarnád akkor kivasalni a mimikádat?" - tette fel a jogos kérdést a színésznő a brit Harper's Bazaar magazinnak nyilatkozva. Az Oscar-díjas színésznő negatív példaként kolléganőjét, az agyonbotoxozott Nicole Kidmant említette, aki szerinte olyan a színművészet számára, mint a sportban a szteroidokkal felpumpált Barry Bonds baseballjátékos.

www.celebrity-exchange.com

A londoni születésű Weisz elárulta azt is, hogy a maga részéről a nagyon hagyományos női szerepeket kedveli, valamint azt is, hogy sokkal komfortosabban érzi magát szülőhazájában, mint a külsőség-megszállott Amerikában. "Szeretem, ahogy Londonban kinéznek a lányok. Ez annyira különbözik az amerikai, makulátlanul beállított dolgoktól" - jegyezte meg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés