free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A japán pasik odavannak a férfimelltartóért

Borsa         Címkék: divat, fehérnemű, férfimelltartó, japán, stressz 8 hozzászólás

Egy japán cég eredetileg kísérleti jelleggel dobta piacra a férfimelltartót. Mostanra már alig győzik teljesíteni a megrendeléseket.

Mindent el lehet adni, amire csak akad vevő, abban azonban mégiscsak reménykedtünk, hogy a férfiaknak készült melltartó azért nem feltétlenül tartozik ezek közé az árucikkek közé. A tények azonban azt mutatják, hogy nagyon is. A japán pasik konkrétan odavannak érte. A Bra-O férfimelltartóból eredetileg összesen 160 darabot dobtak piacra, kísérleti jelleggel. Ezt a készletet azonban rögvest elkapkodták, és a termék annyira sikeres lett, hogy gyártója, a Wishroom fehérneműcég ma már alig győzi teljesíteni a megrendeléseket.

A férfimelltartó kizárólag 'A' kosármérettel készül, sima és csipkés, fehér és fekete, valamint virág-, illetve különféle alapszínű - többek között pink - párducmintás változatokban. Az ára körülbelül 6500 forintnak megfelelő összegű japán jen.

www.javno.com

Masayuki Tsuchiya, a Wishroom ügyvezető igazgatója a sajtónak nyilatkozva elmondta, hogy a terméket leginkább 30 és 40 év közötti üzletemberek vásárolják, akik számára a fehérnemű viselése a stressz levezetésének egy formája.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés