free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobb Michael Jackson emlékpóló

Borsa         Címkék: divat, emlék, lista, michaeljackson, póló 12 hozzászólás

Michael Jackson nevével díszített giccsek ellepték az internetet. A pólók között viszont rá lehet akadni néhány teljesen hordható darabra is. Íme az 5 legjobb.

Michael Jackson halálával az ilyenkor szokásos különböző relikviák szinte elöntötték a különböző internetes áruházakat, a poháron keresztül a könyveken át szinte mindent gyártanak, a lényeg, hogy szerepeljen rajta az a bizonyos név. A Michael Jackson-os vonalzókban és hűtőmágnesekben nem hiszünk, de a pólók között találtunk 5 teljesen vállalható darabot, ezek jönnek most.


www.moblog.netNem kell hatalmas betűkkel kiírna a jól csengő Jackson nevet, elég az egyik legismertebb dalból egyetlen sor, és máris mindenki tudja, hogy miről beszélünk. Nekünk bejött ez a póló, nem túl hivalkodó, mégis ötletes és talán még vicces is, de csak pont annyira, amennyire egy ilyen helyzetben humorosnak lehet lenni.www.merch.comA videóklippekből jól ismert kalap és a jelző, amely eddig tényleg csak a legnagyobbakat illette meg. Belőlünk a póló láttán kibújt a stylist, és már a szemünk előtt látjuk is a hozzá leginkább illő kiegészítőket. Egy szűkszárú nadrág, egy férfias szabású zakó és egy fekete vagy fehér lakk, fűzős cipő.www.highsnobiety.comElsősorban a póló színe tetszett nekünk, ugyanis nem a megszokott fekete, hanem egy kicsit halványabb, grafitszürke változat. Azt is szerettük benne, hogy sok pólóval ellentétben itt nincs egy az egyben az anyagra szitázva Michael Jackson arcképe, egyszerűen csak egy sziluett jelzi, hogy kinek a tiszteletére is készült a felsőrész.www.kingofpopmemorabilia.infoA pólóra nyomott arckép még a Jackson 5 idejéből való, akkoriban még egy mikrofon frizurájú, helyes arcú srác colt Michael Jackson. A felvételeket visszanézve, nekünk abszolút ez a korszak volt a kedvencünk, úgyhogy ebben az esetben bevállalnánk, hogy a pólón a sziluett helyett egy teljes arckép szerepel.www.redbubble.comAz összes kiválasztott póló közül talán ez a legegyszerűbb, nincs a dolog agyonbonyolítva, egyszerűen csak egy lenyomat a hírességek sétányán található csillagról. Mi lehet, hogy a Michael Jackson nevet világos barna strasszokkal raktuk volna ki, elvégre is ennyi csillogás még belefér, de ezt utólag is simán meg lehet csinálni.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés