free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk a Vörösmarty téren

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 27 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nagyon könnyű, mutatós darab ez a lenge kis homokszínű overall, és bár az eddigi kommentek alapján világos, hogy olvasóink annyira nem rajonganak a Louis Vuitton darabokért (pláne a piacos bóvliért), de ez az öv-táska páros szerintünk még pont a jó ízlés határain belül van, sőt. A cipellő igazi főnyeremény, a csuklóra aggatott ékszerek jól festenek, nekünk nagyon a szívünk csücske volt a kisasszony.A cuccokra nem szórnánk szitkot, önmagukban nyilván pompás darabok (bár a naci annyira nem jön be nekünk, de ez legyen a mi gondunk). Attól azonban, hogy valami szépen mutat a kirakati babán, még nem biztos, hogy a mi testünkre is szépen fog simulni, így fordulhat elő, hogy sikerül bevágós nacit felhúzni (oldalzsebest tűsarkúval!), ami túl azon, hogy kényelmetlen, egyszerűen bántja a szemet. A színekkel már nincs is kedvünk kukacoskodni, rátok bízzuk.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés