free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nyári öltözetek vastag, izmos combok leplezésére

kirakat@borsa.hu         Címkék: divat, probléma, stylist, szakértő, tanács 3 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Borsastylist!

Jön a jó idő, és előkerülnek a lengébb, többet mutató, vékonyabb ruhák. Én meg itt állok tanácstalanul a szekrény előtt, nézegetve, hogy mit is kéne felvennem. 172 cm magas, nőies, homokóra alkatú lány vagyok. A mellbőségem, derekam, csípőm szerintem rendben van (90-67-92). Az én legnagyobb problémám, hogy sokat sportolok (sportoltam), és a combjaim kicsit vastagabbak, mint szeretném, leginkább túl izmosak. Tudnál nekem tanácsot adni, hogy ezt hogy tudnám kicsit leplezni? Szeretnék szoknyát is hordani a nyáron, de túl nagynak találom benne a combomat.


Köszönöm: F. D.


Kedves F. D.,

a méreteid miatt szinte bármit hordhatsz, mivel 172 centi magas vagy, ezért bátran próbálkozhatsz maxiruhákkal is. Leginkább olyanokkal, amelyek optikailag még jobban megnyújtják a felsőtestedet, de mivel a combod vastag, vagyis inkább izmos, ezért jobb, ha kerülöd a testre simuló darabokat, azokat, amelyek még inkább kiemelik a problémás részt. A combközépig érő tunikák is jól mutathatnak rajtad, hűvösebb időben a cicanadrág is megengedett hozzá, a kulcsszó az ilyen bőszabású ruhák esetében a combközép, ami ennél rövidebb, az nem előnyös, ami pedig hosszabb, az optikailag vastagítani fogja a derekadat.

Szoknyáknál az A-vonal lesz a befutó, próbálj meg térd feletti fazont keresni, az sem baj, ha van benne anyag bőven és loknis, ugyanis ez - a tévhittel ellentétben - nem fogja erősíteni a combodat, csak kiemeli a csípődet, ami a te esetedben egyáltalán nem gond. Kerüld a nagy, harsány mintákat, ha már minták, akkor inkább a felsőtestedre kerüljenek, mint mondjuk a nadrágra vagy a szoknyára. Ha elég hosszú a lábad, akkor próbálkozhatsz minivel is, de ehhez szinte kötelező lesz egy legalább 8 centis magas sarkú, - bár nem biztos, hogy jól érzed magadat az ilyen kirívó összeállításokban, ez a sarokmagasság azonban már a combodat is vékonyítja nemcsak a bokádat.

Az is jó lehet, ha ehhez a kombinációhoz bő szabású inget veszel, és választasz hozzá egy kellően feltűnő övet, ez ugyanis a combod helyett a derekadra fogja helyezni hangsúlyt. Én a helyedben beszereznék egy derékban szűkített, de onnantól bővülőruhát is, az ilyen fazont nyáron saruval és tűsarkúval is hordhatod, télen pedig kipróbálhatod vastag harisnyával és csizmával is. A nadrágok esetében az a fontos, hogy ne legyen trapéz vagy répa szárú, ugyanis ezek egyáltalán nem előnyösek, a legjobb, ha megmaradsz az egyenes szárú csípőfazonoknál.

Remélem tudtam segíteni, ha valami még nem tiszta, akkor szólj.

DaniellaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés