free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nyári öltözetek vastag, izmos combok leplezésére

kirakat@borsa.hu         Címkék: divat, probléma, stylist, szakértő, tanács 3 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Borsastylist!

Jön a jó idő, és előkerülnek a lengébb, többet mutató, vékonyabb ruhák. Én meg itt állok tanácstalanul a szekrény előtt, nézegetve, hogy mit is kéne felvennem. 172 cm magas, nőies, homokóra alkatú lány vagyok. A mellbőségem, derekam, csípőm szerintem rendben van (90-67-92). Az én legnagyobb problémám, hogy sokat sportolok (sportoltam), és a combjaim kicsit vastagabbak, mint szeretném, leginkább túl izmosak. Tudnál nekem tanácsot adni, hogy ezt hogy tudnám kicsit leplezni? Szeretnék szoknyát is hordani a nyáron, de túl nagynak találom benne a combomat.


Köszönöm: F. D.


Kedves F. D.,

a méreteid miatt szinte bármit hordhatsz, mivel 172 centi magas vagy, ezért bátran próbálkozhatsz maxiruhákkal is. Leginkább olyanokkal, amelyek optikailag még jobban megnyújtják a felsőtestedet, de mivel a combod vastag, vagyis inkább izmos, ezért jobb, ha kerülöd a testre simuló darabokat, azokat, amelyek még inkább kiemelik a problémás részt. A combközépig érő tunikák is jól mutathatnak rajtad, hűvösebb időben a cicanadrág is megengedett hozzá, a kulcsszó az ilyen bőszabású ruhák esetében a combközép, ami ennél rövidebb, az nem előnyös, ami pedig hosszabb, az optikailag vastagítani fogja a derekadat.

Szoknyáknál az A-vonal lesz a befutó, próbálj meg térd feletti fazont keresni, az sem baj, ha van benne anyag bőven és loknis, ugyanis ez - a tévhittel ellentétben - nem fogja erősíteni a combodat, csak kiemeli a csípődet, ami a te esetedben egyáltalán nem gond. Kerüld a nagy, harsány mintákat, ha már minták, akkor inkább a felsőtestedre kerüljenek, mint mondjuk a nadrágra vagy a szoknyára. Ha elég hosszú a lábad, akkor próbálkozhatsz minivel is, de ehhez szinte kötelező lesz egy legalább 8 centis magas sarkú, - bár nem biztos, hogy jól érzed magadat az ilyen kirívó összeállításokban, ez a sarokmagasság azonban már a combodat is vékonyítja nemcsak a bokádat.

Az is jó lehet, ha ehhez a kombinációhoz bő szabású inget veszel, és választasz hozzá egy kellően feltűnő övet, ez ugyanis a combod helyett a derekadra fogja helyezni hangsúlyt. Én a helyedben beszereznék egy derékban szűkített, de onnantól bővülőruhát is, az ilyen fazont nyáron saruval és tűsarkúval is hordhatod, télen pedig kipróbálhatod vastag harisnyával és csizmával is. A nadrágok esetében az a fontos, hogy ne legyen trapéz vagy répa szárú, ugyanis ezek egyáltalán nem előnyösek, a legjobb, ha megmaradsz az egyenes szárú csípőfazonoknál.

Remélem tudtam segíteni, ha valami még nem tiszta, akkor szólj.

DaniellaIlyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés