free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

IKEA a múzeumban

Borsa         Címkék: bútor, ikea, kiállítás, múzeum, tárgy 0 hozzászólás

Egy svéd kortárs művészeti múzeum kiállítással tiszteleg az IKEA előtt. A kurátor szerint nem egy szokványos tárlatról van szó.

Bár az IKEA tavaly volt 50 éves, a stockholmi Liljevalchs Konsthall kortárs művészeti múzeum idén ünnepli a céget egy kiállítással. Az ötvenes évektől napjainkig tartó időszakot áttekintő tárlaton jellemző és/vagy ikonikus IKEA-termékeket valamint dokumentumokat állítottak ki, így többek között különféle típusú lapra szerelt bútorokat, katalógusokat, hirdetéseket, fotókat a bútorokat próbálgató vásárlókról, illetve a hetvenes évekből való, farmer anyaggal borított bútorkollekciót.

www.guardian.co.uk

"Elfogulatlan és szórakoztató expozé minden idők legnagyobb bútor- és dizájn-jelenségéről" - áll a kiállítás ismertetőjében. A kurátor, Steffan Bengtsson szerint nem egy szokványos tárlatról van szó. "Ez több, mint egy kiállítás. Arról szól, hogyan éljük az életünket" - nyilatkozta a Guardiannek.  Az IKEA-kiállítás augusztus 30-ig lesz látható, tehát ha addig Stockholmban jártok, beiktathatjátok a programba.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés