free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk nyári ruhában

Borsa         Címkék: divat, igen, nem, ruha, utcánláttuk 33 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Gyönyörű ruha, impozáns gallérral, elegáns derékövvel – várost járni és ügyet intézni ugyanúgy kiváló, mint munkába vagy randira menni benne. Nem hiányzik mellé ékszer vagy egyéb cicoma, természetes és rendezett hatást kelt. Az oldalra dobott kis barna táska nem mutat rosszul a könnyű kis ruha mellett, a többiek, a szandál is a napszemüveg is diszkréten segítik a főszereplőt. Igaz, hogy jók az adottságok, de mi azért bírtuk, mert élni is tudott velük kiszemeltünk.Külön-külön se a hölggyel, se a ruhával nincs bajunk. A kettő együtt azonban már nem működik. Nagyon előnytelen volt a választás, szinte minden szempontból. A vastag öv kiemeli a hasat és a derekat, a ruhafazon a vállakat és a karokat hangsúlyozza, a pántos szandál pedig vastagítja a lábat. Ha nem áll jól, nem kell mindenáron erőltetni ezt a fazont, csak mert épp ez van divatban. Bátran öltözködni dicséretes dolog, de csak ha párosul hozzá némi önkritika.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés