free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sienna Miller edzés helyett élvezi az életet

Borsa         Címkék: edzés, siennamiller, szépség, színésznő, test 0 hozzászólás

Sienna Miller bevallotta, hogy egyáltalán nem foglalkozik túl sokat a testével. Felkelés után pedig ő is ugyanúgy rondának érzi magát, ahogy a legtöbb nő.

Sienna Miller - bár egyáltalán nem úgy néz ki, de - saját bevallása szerint nem edzi a testét. "Őszintén szólva soha nem járok edzeni. Elég lusta vagyok. Ilyen a hozzáállásom. Csak abban akarok bízni, amit teszek és élvezni az életemet. Hiszed vagy sem, nem nagyon figyelek oda magamra, nem teszek túl sokat a bőrömért vagy a testemért" - árulta el a színésznő a brit OK! magazinban.

www.popmag.com.au

Sienna, akit jó néhány szavazáson megválasztottak már a világ legszebb nőjének, elmondta azt is, hogy ő sem különbözik azoktól a nőtársaktól, akik a reggeli felkelés után rondának érzik magukat. "A legtöbb reggelen nem érzem magam mesésnek és elragadónak. Szeretnék találkozni egy nővel, aki annak érzi magát, de nem hiszem, hogy valaha fogok. Ha épp vakációzol és már kicsit lebarnultál, könnyen kipattansz az ágyból. De ha ilyen éghajlaton élsz, mint mi, a tél kellős közepén nehéz úgy felébredni, hogy azon kívül bármit is érezz, mint hogy legszívesebben begubóznál."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés