free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A konyhában is hasznát vehetjük a játékgépeknek

Borsa         Címkék: főzés, játék, konyha, nintendo, tárgy 0 hozzászólás

A főzési tudásunkat úgy is bővíthetjük, hogy közben szórakozunk. Ha jól csináljuk, még a tanulásunk árát is kifizettethetjük a párunkkal.

Van egy ötletünk, hogyan vedd rá a pasidat egy Nintendo DS játékkonzol vásárlására úgy, hogy még örüljön is neki. A Cooking Guide nevű program nemrég jelent meg itthon, ami jó ürügynek tűnik: miután az alkalmazás 250 receptjének egyikét elkészítettük a tűzhely előtt, szórakozásra is használhatjuk a Nintendo konzolját.

Az azonban fontos, hogy mi magunk is elhiggyük (a hatásosabb érvelés miatt), hogy végigfőzzük mind a 30 ország ételeit, és még élvezni is fogjuk a finom fogások elkészítését. A konzol segítségével ugyanis még könnyebb a főzés: a program végigkísér az ételek elkészítésének fázisain, miközben ujjal vagy hanggal léptethetjük tovább a digitális "puskánkat".

www.itv.com, www.blogcdn.com, www.eclecticelectronics.net

A receptek között kalóriamennyiség, ország vagy nehézségi szint alapján is válogathatunk. A programot már itthon is megvásárolhatjuk, az ára 10 ezer forint körül van, de természetesen nem használható az érintőképernyős Nintendo DS konzol nélkül, amit további 35 ezer forint körüli áron szerezhetünk be.

Sokkal praktikusabb megoldás lenne a külön főzési céllal (esetleg ürüggyel) vásárolható Nintendo DS Cooking Bundle, ami magában foglal egy zöld színű konzolt és a játékot. A konzolt sajnos nem lehet itthon kapni, az Amazon.com weboldalon 139 dollárért (27 ezer forintért) árulják.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés