free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: körömreszelő

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, körömreszelő, manikűr, szépség 2 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal körömreszelőt kerestünk.

A tisztességesen karbantartott körmök az ápoltság alapkövetelményei közé tartoznak. A körömápolás egyik legfontosabb és legpraktikusabb kelléke pedig kétségkívül a körömreszelő. Azok számára, akik maguknak végzik a manikűr-pedikűrt, egyenesen kötelező szerszám, bár azok sem nagyon nélkülözhetik, akik rendszeresen szakemberhez járnak, hiszen mégiscsak adódhat úgy, hogy önállóan kell rendbe tenni például egy letört körmöt… Ezen a héten körömreszelő-keresőbe indultunk, azon belül is a jó minőségű, tartósan használható - ezért a papírreszelők kilőve -, természetes körmök karbantartására legalkalmasabb termékeket céloztuk be. Konstatáltuk, hogy a hazai választék a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető szélesnek, ugyanakkor viszont az elérhető és már minőséginek nevezhető termékek nem kerülnek olyan eszeveszettül sokba. Tehát nyugodtan megválogathatjuk, hogy mit veszünk meg.

www.fiskarsshop.hu

A drogériákban megvásárolható körömreszelők közül a Fiskars termékeit érdemes levenni a polcról. A narancssárga nyelű ollóiról ismert finn cég manikűrcuccai is nagyon strapabíróak. Jelen sorokat író Borsamunkatárs ezt bizonyossággal állíthatja, lévén, hogy maga is egy ilyen márkájú körömreszelőt birtokol, amely a több éve tartó rendszeres használat ellenére még egyáltalán nem adta meg magát. A reszelő kapható hagyományos kivitelben, ami otthonra teljesen megfelelő. Aki viszont szereti a táskájában magával hordani ezt az eszközt, az válassza inkább az összecsukható változatot, amelynek a pengéje nem elhanyagolható módon ugyanolyan minőségű, mint a hagyományos formájúé.
Árak, lelőhelyek:
Fiskars (hagyományos): 1299 forint - DM
Fiskars (összecsukható): 1799 forint - DM

Akik ezer forint alatti áron szeretnének körömreszelőt vásárolni, azoknak sem érdemes noname gagyival beérniük. A Douglas saját márkás körömreszelője például olcsó, mégis korrekt színvonalú termék.
Árak, lelőhelyek:
Douglas sajátmárkás: 590 forint - Douglas Parfüméria

www.douglas.de, http://herder-manicure.com

Akik a műanyag fogórész nélküli körömreszelőket részesítik előnyben, azoknak az itthon elérhető kínálatból a német Otto Herder cég rozsdamentes acélreszelőit ajánljuk. Ezek a solingeni minőségű reszelők ugyan nem különösebben szépek, viszont évekig, sőt évtizedekig megbízhatóan kitartanak.
Árak, lelőhelyek:
Otto Herder Solingen: 1290 forint (10 cm), 1890 forint (17 cm) - Extrametál üzletek

A fém mellett más anyagokból is készülnek már tartós használatra alkalmas körömreszelők, ezek azonban - pláne Magyarországon - még kevésbé elterjedtek, így a drogériákban, parfümériákban nem érdemes keresni őket, körmös szakboltokban viszont ezekhez is hozzá tudtok jutni. 

Az üvegreszelő mint olyan, első hallásra nem tűnik épp strapabíró cuccnak, ám valójában éppen, hogy az. Speciálisan edzett üvegből készül ugyanis, amely többször olyan kemény, mint a normál üveg. A fémreszelőknél sokkal finomabban lehet vele dolgozni, reszelés közben egy pillanatra felforrósítja és megolvasztja a köröm szaruját, amely aztán rögtön kihűl és lezárja a körömszegélyt, aminek köszönhetően aztán nehezebben törik vagy szakad be a köröm. Ilyen reszelőből sem mindegy persze, hogy milyet választunk, a hazánkban kapható márkák közül leginkább a Perfect Nails üvegreszelőiért érdemes pénzt kiadni.
Árak, lelőhelyek:
Perfect Nails üvegreszelők: 1145-1770 forint (mérettől függően) - Beauty Stores szaküzletek

www.beautystores.hu, www.erlinda.de

A kerámiareszelők szintén sokkal finomabban bánnak a körmökkel, mint a fémek, ráadásul nagy előnyük még, hogy természetes alapanyagból készülnek. Különösen azoknak ajánlható ez a fajta eszköz, akiknek gyenge, repedezésre, töredezésre hajlamos a körmük, ugyanis a kerámiareszelő kíméletesen, simán, ugyanakkor erősen zárja a körömlemezkéket, ez pedig hosszútávon megerősíti a körmöket. A Magyarországon is forgalmazott kerámiareszelők közül a legszínvonalasabbak a német Erlinda Nail Maid reszelői.
Árak, lelőhelyek:
Erlinda Nail Maid: 2400 forint - Aphrodite'97 szaküzletLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés