free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Egy élet kiárusítása

Borsa         Címkék: kapcsolat, kiárusítás, művészet, pénz, szakítás 0 hozzászólás

Egy képzőművész szakítása után sajátos módon akar tiszta lapot nyitni az életében. Eladja az összes holmiját, a használati tárgyait és a személyes emlékeit is.

Jasper Joffe brit kortárs képzőművészt öt éves kapcsolat után elhagyta a barátnője. A 34 éves férfi ennek nyomán úgy döntött, hogy egy sajátos művészeti akció keretében szépen elengedi múltját, méghozzá szó szerint teljes egészében. A londoni Idea Generation galériában "Egy élet kiárusítása" címmel megvételre kínálja fel az összes holmiját, kivéve a ruhát, amit visel, az okmányait és a pénztárcáját.

A július 29. és augusztus 2. között tartandó kiárusításon nem egyesével szándékozik megszabadulni a cuccaitól, hanem azokból 33 csomagot állít össze, amelyeket egységesen 3333 fontért (azaz valamivel több, mint egymillió forintnak megfelelő összegért) vásárolhatnak meg az arra affinitást érző fizetőképes vevők. A holmik között megtalálhatók a leghétköznapibb használati tárgyak, de családi fotók, naplók, közel 800 könyv, több, mint 100 festmény, sőt még egy hosszú, fekete Armani bőrkabát is, amit a művész akkor vásárolt, amikor Rómában eladott egy képet egy fogorvosnak.  

www.v22ashwinstreet.com

Joffe szerint ez a megmozdulás segít majd tiszta lapot nyitni az életében, s egyben egy utolsó romantikus gesztus is volt kedvese felé. "Olyan, mintha azt mondanám: mindent feladok érted" - magyarázta a művész.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés