free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 kedvenc tv-szakács

Borsa         Címkék: főzés, kaja, lista, szakács, tévé 16 hozzászólás

A tv-szakácsok napjainkban legalább akkora népszerűségnek örvendenek, mint a színészek vagy énekesek. Bemutatjuk nektek a Borsa 5 kedvencét.

Főzni nem mindig szeretünk, főleg ilyen melegben nem, de a főzős tévéműsorokat és a tv-szakácsokat hőmérséklettől és évszaktól függetlenül mindig szívesen nézzük. Most összeszedtük az 5 kedvenc tv-szakácsunkat.

www.realitytvfan.netGordon Ramsey

Az eredetileg skót származású szakács a világ egyik legmocskosabb szájú séfje, legalábbis mi csak erre tudunk következtetni abból, amit a műsoraiban látunk. Valamit azonban biztos, hogy tud, ez idáig ugyanis 16 Michlein csillagot sikerült összefőznie. A korábbi években számos főzőműsorban nézhettük végig, hogyan ordibál a kollégákkal és sokszor a vendégekkel, azonban neki valahogy megbocsátjuk ezt a vad iramot. Csak semmi szirup.http://eatseasonably.co.ukHugh Fearnley-Whittingstall

A brit szakács a legjobb példa arra, hogy egy született városi is képes önellátó gazdává válni egy vidéki tanyán. 1997-ben hozta létre életes első gazdaságát, amely a River Cottage nevet kapta, és az angliai Birdport mellett található, ettől kezdve pedig a nézők együtt izgulhattak a tudatlan gazdával, hogy vajon kikel-e a paradicsom és megnyeri-e a kocája a helyi szépségversenyt. River Cottage és az ott készült házias ételek azóta már több évadot is megéltek és Hugh Fearnley-Whittingstall már korántsem tudatlan.


www.ew.com Két duci hölgy 


Jennifer Patterson és Clarissa Dickson Wright alkotja/alkotta a két főből álló csapatot, akik az egész világot bejárták egy oldalkocsis motoron. Mi imádjuk/imádtuk a két matrónát, akik közül sajnos már csak Clarissa él. Elsősorban azért lettünk rajongók, mert a két asszony igazi régi vágású, hagyományhű konyhát visz, mit nekik reformkaja meg zsírszegény táplálkozás. Amit még külön szerettünk, azok Jennifer tökéletesen ápolt vörösre lakkozott körmei, amelyek még a pulykába szánt töltelék gyúrásakor is hibátlanul mutatnak.


www.octopusbooks.co.ukKeith Floyd

Szerkesztőségünk kedvence Keith Floyd, aki szintén brit színekben borzolja a tévénézők kedélyeit, azonban ő már nem a hangos szitkozódásaival, hanem gyakori italozgatásával. Emlékeink szerint egyetlen olyan részt sem láttunk – pedig jó néhányat megnéztünk –, ahol ne inna valamilyen alkoholt. Sőt olyan részre is emlékszünk, amikor a karácsonyi vacsora utolsó fogását már nem sikerült kellő precizitással elkészíteni, ettől függetlenül mi rajongunk a kalapos öreg úrért.


www.dailymail.co.ukNigella Lawson

Korábban étteremkritikusként dolgozott, manapság viszont a világ egyik leghíresebb háziasszonya. Sosem tanulta a szakmát, ahogy ő fogalmaz: "Nem vagyok szakképzett séf, az én mesterségem az evés", és pont ez az a mondat amiért nők ezrei használják a gyorsan elkészíthető és finom receptjeit. Nekünk egyetlen bajunk vele, hogy valamiért az az érzésünk, hogy pazarolva főz, sosem szedi ki rendesen a krémet a robotgépből vagy az öntetet a tálból, ráadásul mindig hatalmas a rumli körülötte, de a csokis tallérja kifogástalan.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés