free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Bambanő rendezője készíti a Törp-mozit

Borsa         Címkék: animáció, hupikéktörpikék, mozi, rajagosnell, rajzfilm 0 hozzászólás

A Hupikék törpikék moziváltozatának rendezője Raja Gosnell lesz. A direktornak eddig olyan filmeket köszönhetünk, mint a Reszkessetek betörők! harmadik része.

Arról eddig is tudtunk, hogy a Hupikék törpikék című rajzfilmsorozatot nem nagyon menti meg attól már semmi, hogy moziváltozatot készítsenek belőle Hollywoodban. Ám hogy ki lesz a film rendezője, az csak most került nyilvánosságra: a feladatot Raja Gosnell amerikai direktorra bízták. Ha így névről kapásból nem ismerős, akkor talán majd az alkotásairól, hiszen az ő rendezésében készült többek között  a Reszkessetek betörők! harmadik része - amiben Macaulay Culkin már nem szerepelt, de a filmet ez sem mentette meg -, a Bambanő, illetve a Scooby Doo rajzfilmek előszereplős moziadaptációjának mindkét része.

www.abc.net.au

Megnyugtatásképp közöljük, hogy a Hupikék törpikékből szerencsére nem élőszereplős feldolgozás készül, hanem 2D, illetve 3D animációs. A moziváltozat forgatókönyvírói J. David Stem és David N. Weiss lesznek, akik egyebek mellett a Shrek 2. megalkotásában is közreműködtek ezen a poszton. A Törp-mozi bemutatását várhatóan a 2010-es karácsonyi szezonra időzítik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés