free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bridget Jones visszatér

Borsa         Címkék: bridgetjones, film, folytatás, mozi, renéezellweger 2 hozzászólás

Lesz harmadik Bridget Jones-film. Bridget a történetben már elmúlt negyven, és még mindig ugyanaz a két férfi "boldogítja". Az egyiküknek gyereket is szül.

Filmtrilógiává bővül a Bridget Jones-sztori. Renée Zellwegert már le is szerződtették a tervezett harmadik részhez, és minden valószínűség szerint Hugh Grant és Colin Firth is vállalja a szereplést. A 2001-ben bemutatott Bridget Jones naplója film egyébként 282 millió dolláros bevételt termelt, míg a 2004-es folytatás 262 millió dollárt, ebből a szempontból érthető tehát, hogy a készítők le akarnak húzni még egy bőrt a történetről.

www.rottentomatoes.com

A film munkacímét egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, mint ahogy azt sem, hogy mikor kezdődik a forgatás, illetve mikorra tervezik a bemutatót. Valamivel többet tudni ugyanakkor magáról a cselekményről, amely a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! után néhány évvel játszódik. Bridget már a negyvenes éveiben jár, még mindig ugyanaz a két férfi van jelen az életében Mark Darcy és Daniel Cleaver személyében, és persze továbbra is naplót ír. Mindeközben szeretne teherbe esni, ami össze is jön neki: kisfia születik Danieltől. Mark Darcy viszont jelzi, hogy bármikor kész adoptálni a gyereket…LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés