free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Életünkben 287 napot töltünk a ruhásszekrény előtt

Borsa         Címkék: divat, nők, öltözködés, ruhásszekrény, tanulmány 2 hozzászólás

Egy angol tanulmány szerint hétköznap reggelenként 16 percet töltünk a ruhásszekrény előtti tanakodással. Ha buliba indulunk, máris 4 perccel többet.

Egy átlagos nő élete során összesen 287 napnak megfelelő időt tölt el azzal, hogy azon vacillál, mit vegyen fel - derült ki a brit Matalan ruházati cég által 2491 nő bevonásával készített kutatásból. Arányaiban a legtöbb időbe a nagyobb lélegzetvételű eseményekre - például estélyek, esküvők - alkalmas öltözékek kiválasztása kerül: átlag 36 percbe. A bulikra viselt szettek összeállítása a második a listán: ez általában 20 percet igényel. "Amit viselsz, az közvetlen hatással van arra, hogy hogyan érzed magad, épp ezért fontos, hogy a nők kivételesnek érezzék magukat az öltözékeikben" - nyilatkozta a felmérést készítő cég szóvivője a Telegraph-nak.

A fentebb már említett "átlagos nő" hétköznap reggelenként 16 percet használ el az életéből azt latolgatva, hogy mit vegyen fel aznap, a hétvégi reggeleken viszont ennél két perccel kevesebb idővel is beéri. Elutazás előtt általában 52 percbe telik eldönteni, hogy mely ruhák kerüljenek a bőröndbe, cserébe viszont a vakáció becses reggelein mindössze 10 perc alatt megszületik a döntés a napi outfitet illetően.A tanulmány megemlíti az is, hogy a nő - persze, hogy az átlagos - reggelente általában két ruhát próbál fel, mielőtt eldönti, hogy végül is melyikben indul neki a nap hátralévő részének.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés