free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk harmonikus kiegészítőkben

Borsa         Címkék: divat, igen, kiegészítő, nem, utcánláttuk 13 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nagyon, de nagyon elégedettek vagyunk. Olyan tökéletesen el van osztva, el van rendezve a szerelésben minden, hogy még nézni is öröm. A piros fülbevaló, felső és cipellő mellé felvett fehér nadrág-táska-karkötő trió egyszerűen zseniális, még a hófehér fagyigombócot is mintha ehhez válogatta volna a leányzó. Tényleg nagyon szép és vonzó látvány – épp annyi van mindenből, amennyi kell.Hogy picit sokat mutatunk, és mintha szoros lenne a csőtop, azzal önmagában nem kötözködünk, ízlés dolga. Az oldalzsebes, kicsit buggyos nadrág mellé azonban sportosabb körítés dukált volna, ez az elegáns táska plusz cipellő páros nincs jó barátságban a ruházattal. Az óriási fülbevaló meg végképp kár volt. Nem égbekiáltó bűnök ezek, de jobb volna hanyagolni őket. Ha lehet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés