free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Egy türkizkék C&A-ruha felkutatása

kirakat@borsa.hu         Címkék: divat, probléma, ruha, stylist, szakértő 1 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Borsastylist!Nagyon hasznos volt a leggings továbbképzés a honlapon! Az összeállításokat imádtam! Főleg a türkizkékeset. Mentem is nagy bőszen a C&A-ba, hogy beszerezzem azt az isteni rucit, de nem jártam szerencsével. Hidd el, mindent felforgattam, minden fogast átnéztem, eladókat is zaklattam, de sehol semmi... Itt, Miskolcon három üzletben is jártam, de se híre, se hamva annak a ruhának. Mondom "jó, nem fognak ki rajtam", levadásztam a honlapjukat is, de azon sem volt rajta. Szóval a kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e, hogy az a ruha mégsem a C&A-kollekció tagja? 

Kérlek, szánj a válaszra egy kis időt, mert tényleg nagyon szeretném megvásárolni azt a ruhát!


Előre is köszönöm a válaszodat!
 Üdv, 
Éviui.: Pesten melyik üzletben érdemes megnéznem?


Kedves Évi!

A cikkben látható kék ruha valóban a C&A idei tavaszi-nyári kollekciójából származik, több budapesti boltban is láttam. Amikor én keresetem, akkor mindegyik alkalommal be volt keverve a ruha a hosszított fazonú ingek közé, úgyhogy elképzelhető, hogy az lesz a legjobb, ha arra keresed. Annyi viszont biztos, hogy nem volt belőlük túl sok méret; ahhoz, hogy most a leárazások alkalmával ráakadj, tényleg egy jó adagnyi szerencse kell. Az általad említett probléma egyébként a nagyobb ruhaboltok mindegyikében megfigyelhető, ugyanis egy szezon alatt jó néhány kollekciót piacra dobnak a cégek, amelyek egy darabig szépen rendben várják a polcon a vevőket, azonban néhány hét alatt már összekeverednek a kollekciók, és onnantól kezdve csak a szerencsén múlik, hogy megtalálod-e az adott darabot. Abban az esetben, ha nem találsz ilyen ruhát, akkor nézz szét a ZARA-ban és a Mango-ban, de egy próbát megér a H&M is, ha ezek egyikében sem lelsz kedvedre való fazonra, akkor irány a turkáló, ugyanis az ilyen szabású ruhák abszolút helyettesíthetőek térd alatt érő szoknyákkal, csak ezeket értelemszerűen nem a derékon, hanem a mellvonal felett kell hordani. A lényeg, hogy ne legyen bennük szűkítő varrás. A turi mellett szól az az érv is, hogy a turkálós szoknyák ára töredéke a boltban, újonnan kapható ruhákénak, és hidd el ezek felvéve legalább annyira jól mutatnak.

Remélem tudtam segíteni.

DaniellaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés