free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szűk nadrágban

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nadrág, utcánláttuk 56 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem a testalkatnak vagy az anorexiának szóló reklám ez, kéretik csak az öltözetre fókuszálni – mi is ezt tettük. Bitang jól áll ez a farmer, a színét is, a fazonját is nagyon szerettük. Az egyszerűség kedvéért egy extra könnyű fehér felsőrész került mellé, ami kifejezetten mutatós holmi, és elég jól ül a vastag derékszíjon (aminek a színe a cipellőének tökéletes mása). A teli talpú szandál elég meghatározó darab, méreteiből adódóan optikailag tovább karcsúsítja a lábat – de ez már igazán nem követendő. A jó ízlés viszont mindenképpen.Nagyon cifra és nagyon szedett-vedett az egész, pedig csak néhány darab cseréjére lenne szükség az üdvösséghez. Ilyen vastag sarkú szandált például nem veszünk ilyen nadrághoz, mert siralmasan fest, de a felsőrészek hosszával és rétegződésével is bajunk van: egyszerűen előnytelenek, vastagítanak, és a bevágós farmernacira is erősebben felhívják a figyelmet. Kicsivel több gondossággal, egy másik nyári cipellővel, és egy lengébb, szellősebb felsőrésszel jóval beljebb lennénk. Ne izzadjunk olyan fazonokkal, amik nem állnak jól. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés