free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tarantino bejelentése

Borsa         Címkék: film, munka, nyugdíj, quentintarantino, rendező 0 hozzászólás

Quentin Tarantino úgy érezte, tartozik egy vallomással, ezért hát bejelentette, mikor szándékozik nyugdíjba menni. Nem kell aggódni, még egy kicsit odébb lesz.

Azokat, akik a cím alapján aggódni kezdtek, megnyugtathatjuk: Quentin Tarantino ugyan valóban tervezi a nyugdíjba vonulást, ám csak tizennégy év múlva, amikor betölti a hatvanadik életévét. Ennél hamarabb tervei szerint csak akkor hagy fel a filmezéssel, ha úgy érzi, hogy alkotásainak minősége hanyatlásnak indul. Nem szeretne ugyanis kizárólag a pénz miatt újabb és újabb filmeket készíteni. Igaz, ő már könnyen mondhat ilyet, hiszen abban az anyagi helyzetben van, hogy valóban kedve szerint eldöntheti dolgozik-e vagy sem.

http://soyunimbecil.files.wordpress.com

 "A rendezők nem egyre jobbak lesznek, hanem egyre rosszabbak. Aki azért megy el és csinál meg egy filmet, hogy ki tudja fizetni a gyerekek magániskoláját és a három ex-feleségét, az ne beszéljen nekem művészetről! Ez a munkájuk. Nem akarok egy olyan filmet megnézni, amit azért csináltam, hogy ki tudjam fizetni az úszómedencémet" - nyilatkozta a kultfilm-rendező a brit GQ magazinban.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés