free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Celeblányok és a rózsaszín elefánt

Borsa         Címkék: celeb, divat, elefánt, hajléktalan, sugarbird 0 hozzászólás

Celebjeink most nem ruhákban, hanem elefántban utaztak. Néhány címlaplány nekilátott, hogy a hajléktalanok érdekében megtervezzen egy rózsaszín ormányost.

Mindig felvillanyoz minket, ha Magyarország méltán híres és elismert címlaplányai próbálják meg felhívni magukra a figyelmet valamilyen tőlük szokatlan akcióval, mert az még teljesen rendjén van, hogy levetkőznek és elmennek a dzsungelbe, de azt már egy évvel korábban sem érettük, hogy miért kell ruhát vagy bármit tervezni. Tavaly ugyanis Dukai Regina, Bódi Sylvi és Zimány Linda Jagasics V. Csonka Hedviggel megalkotta a Sugarbird fantázianévre hallgató ruhatervező csapatot, hogy ezzel az akcióval Madonna és Penélope Cruz után ők is belépjenek a divattervező sztárok előkelő csapatába. Arról most nem kívánunk értekezni, hogy a műszálas ruhaköltemények mennyire nyerték el a tetszésünket, az viszont biztos, hogy lelkesedésből és hírverésből jeles csapat ismét tervezni próbált, ezúttal elefántot. Ez már ugyan bőven elég lenne ahhoz, hogy mindent félredobva rohanjunk a rendezvényre, de a lányoknak mindezt még sikerült megspékelniük azzal, hogy maguk mellé hívták a szintén tervezőzseni hírében álló Herczeg Zoltánt, valamint az eddig tánctudásáról elhíresült Karsai Zitát.


V. Csonka Hedvig, Zimány Linda, Herczeg Zoltán, Bódy Sylvi

Az elmúlt hónapokban a tehenek parádéja után számtalan elefánt lepte el a város különböző pontjait, amelyeknek a kinézete mind valamilyen tervezőcsoport vagy művész nevéhez kötődik. A több mint 80 elefántszobor eladásából befolyt összeget a X. kerületi "Segítőház" szociális otthon felújítására szánják, ami kétség kívül nemes gondolat. E közül a 80 elefánt közül tervezett most egyet a Sugarbird csapata, amelynek a hivatalos átadójára voltunk hivatalosak múlt hét végén. Rutinos tudósítók lévén nem vártunk túl sokat a rendezvénytől, és ahogy már az elmúlt évek alatt megszoktuk a szervezésre egyetlen rossz szavunk sem lehetett, de hát szokás szerint megint nem a szervezők voltak a program főszereplői. Ismét láttunk ismerős arcokat, akik azért felelősek, hogy a fent említett celebek a lehető legtöbb médiafelületen megjelenjenek, és persze a lehető legkevesebb ruhában. Szépen sorjában felsorakoztak a divattervezővé avanzsált hölgyek és a már divatdiktátorként tündöklő Herczeg Zoltán is, aki kánikula ide vagy oda valahogy nem tudta kellően ízlésesre igazítani az aznapi megjelenését. Legnagyobb megdöbbenésünkre azonban a celebcsapatnak viszonylag jelentős szurkolótábora kerekedett, bár meglepetésünkre a hirtelen alakult fanclubok nem daliás nyálcsorgató legényekből, hanem a telefonjukkal lelkesen fényképező 10 év körüli kislányokból álltak, akik áhítattal nézték Zimány Linda hosszú fehér ruháját és Bódy Sylvi igencsak rövidre sikerült nadrágját.

A lányokkal együtt megérkezett a nap fénypontja maga az elefánt, amiről előjáróban annyit lehetett tudni, hogy rózsaszín lesz és az egész testét csipke fogja borítani, és ismerve a lányok korábbi munkásságát nem sok jóra számíthattunk. Igazunk is lett. A bugyirózsaszín árnyalattól még nagy nehezen el tudunk tekinteni, de a sok bugyuta és nagyon gyermeteg módon kivitelezett mintát már nem tudtuk megbocsájtani, még akkor sem, ha a cél, amiért készült valójában nemes.


Bódy Sylvi és a remekmű

A lányoknak olyan hungarikumokat sikerült felpingálniuk az elefántra – a saját lógóikon kívül -, mint Frakk vagy a két macska Lukrécia és Szerénke, de az elefánt fülén helyet kapott POM-POM is, valamint hű barátnője Picur. Ráadásul ahelyett, hogy mélyen hallgattak volna a felrajzolt vagy jobb esetben speciális technikával felragasztott ábrákról, még büszkén is mutogatták a saját kreálmányaikat, amelyhez hasonlót mi az óvoda nagycsoportjában rajzoltunk az iskolára előkészítő foglalkozáson. Azért a rendezvény egészéről ismét elmondhatjuk cseppet sem csalódtunk, ugyanis a lányok ismét kitettek magukért, legalábbis ami a gagyit illeti.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés