free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bar Rafaelit megnyugtatja a takarítás

Borsa         Címkék: barrafaeli, környezet, modell, otthon, takarítás 0 hozzászólás

Bar Rafaeli szeret takarítani, ez ugyanis megnyugtatja. Nemcsak otthon, hanem akár nyilvános helyen is szívesen összetakarít, és nem csupán saját maga után.

Bar Rafaeli szeret takarítani. Az izraeli szupermodell saját bevallása szerint semmit sem talál megnyugtatóbb tevékenységnek a portörlésnél és bútorfényezésnél. "Szeretek bekapcsolni valami igazán hangos zenét, takarítani a házat és közben táncolni. Ostobaságnak tűnhet, de nem érdekel, mert én szeretem" - árulta el egy angol magazinnak adott interjújában.

http://juliapetit.com.br

A 24 éves modell egyébként nem éri be otthona tisztántartásával. Korábban úgy nyilatkozott, mindig odafigyel arra, hogy ne szemeteljen, hiszen ezzel is óvja a környeztet. "Azt gondolom, hogy a zöld kérdés a legfontosabb, hiszen ez a jövőnk, a gyermekeim jövője, a tieidé és mindenkié. Ha például a tengerpartra megyek, mindig eltakarítok magam után és magam körül is, amiről más emberek elfeledkeztek. A műanyag flakonokat mindig hazaviszem és leadom újrahasznosításra" - magyarázta Rafaeli.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés