free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fehér felsőrészben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 69 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A menetrend szerint érkező hétvégi lehűlések idejére tökéletes lehet egy efféle összeállítás: könnyű is, mutatós is, de nem kezdi ki az első gyöngécske szélvihar. Kiszemeltünk egyszerűen tökéletes fest ebben a lenge overallban, mintha valami minőségi szabó készítette volna, direkt neki (és a színe! pazar!). A mellrész is nagyon ötletes, és a csípőt egészen lent körbeölelő öv is a szett javára válik. Hozzá könnyű vietnámi, fehér garbó és fehér táska – nagyon bírtuk.Jajj, megint nagyon sokat akartunk. Kint van a has, a dekoltázs nagyon parázna, mindehhez mini, hogy a combok se maradjanak közönség nélkül – megfejelve magas sarkú szandállal és lakktáskával… Sokféle hasonlatot idebiggyeszthetnénk, de igazán nem a sértegetés a célunk, csupán hogy jelezzük, ennyi mindent kár hangsúlyozni a testen és az öltözéken, mert semmi nem fog érvényesülni igazán. Ha a Lolita-jelmezt szeretnénk ötvözni valami ribancos bátorsággal, akkor is fogjuk magunkat vissza egy kicsit. Érdemes.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés