free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Shakira vegetáriánus lett

Borsa         Címkék: csirke, énekesnő, kaja, shakira, vegetáriánus 1 hozzászólás

Shakira átmenetileg vegetáriánus lett, Spanyolországban ugyanis barátságot kötött jó pár csirkével. Elnevezte őket, közel kerültek hozzá. De nem tartott sokáig.

Shakira nemrégiben áttért a vegetáriánus étkezésre, ám ezt nem egészségügyi vagy hitbéli megfontolásból tette, hanem azért mert összebarátkozott néhány csirkével. "Egy spanyolországi farmon voltam, és valaki adott nekem négy csirkét. Elneveztem őket, és nagyon közel kerültek hozzám. Ezek után nem voltam képes megenni őket. Aztán azt mondtam: Oké, de ha nem tudom megenni ezeket a csirkéket, ha már nevük van és a barátaim, akkor más csirkéket sem tudok megenni többé. Így vegetáriánus lettem" - nyilatkozta Shakira a ContactMusic magazinnak.

www.shakirawallpaper.net

Az énekesnő ezek után bevallotta azt is, hogy mégsem volt képes tartósan kitartani a  húsmentes életmód mellett. "Egy hónapig tartott. Próbáltam, tényleg próbáltam. Aztán igen, feladtam." S bár visszatért a húsevéshez, négy kis baromfi-barátját azért nem fogyasztotta el. "Becsszó, azok a csirkék életben maradtak" - fogadkozott.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés