free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: epilátor

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, epilátor, szépség, szőrtelenítés 10 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét cuccot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal megbízható epilátort kerestünk.

Az ízlésünknek és tűrőképességünknek megfelelő szőrtelenítési módszer keresése során szinte mindannyian kipróbáljuk az epilátort… Aztán vannak, akik többé nem is hajlandók mást használni, míg mások az első próbálkozás nyomán egyszer és mindenkorra elkönyvelik magukban, hogy ez a módszer legfeljebb fakíroknak és mazochistáknak való. Pedig ha az epilátor-használat során csalódás ér valakit, annak csak az egyik lehetséges oka, hogy alacsony a fájdalomküszöbe. A másik ok az lehet, hogy nem megfelelő gépet választott. A mai Cucckeresőben azoknak igyekszünk segíteni, akik mostanában fontolgatják, hogy beruháznak egy epilátorra, de tanácstalanok, hogy melyiket is válasszák a valóban rengetegféle közül.

Amikor körbekérdeztük tapasztalt epilátor-használó nőismerőseinket, hogy ők milyen márkájú gépet használnak, illetve ajánlanának másoknak - akár újoncoknak - is, a legtöbben a Braun márkanevet vágták rá. És valóban, a német cég eléggé topon van a témában, az általuk gyártott epilátorok többségével nem nagyon nyúlhatunk mellé. Ha alacsonyabb árkategóriájú gépet szeretnétek venni,  akkor nyugodtan választhatjátok a Braun Silk Epil Eversoft 2170-es modelljét, amely teljesen egyszerű, de jó epilátor. A fej az epilációt masszázzsal egészíti ki, amitől persze sajnos nem válik fájdalommentessé az epilálás, de némileg elviselhetőbb érzés.

http://www.louistools.de  http://www.elektronovak.cz

Ha nagyobb összeget is rá tudtok szánni az epilátorra, akkor szintén a Braun Silk Epil termékcsaládjából az Expressive 7781-et javasolnánk. Nagyon kényelmes, kézre álló,   40 csipeszes, mozgófejes, vízálló gép, amely nem csupán a hónalj, illetve a karok és a lábak, de a bikinivonal epilálására is alkalmas. Ez a modell is el van látva masszírozó funkcióval, s emellett még úgynevezett SoftLift rendszerrel is, amely megemeli  a rövidebb szőrszálakat, hogy a csipeszek azokat is ki tudják húzni.
Árak, lelőhelyek:
Braun Silk Epil Eversoft 2170: 3990 forint (akciósan), Saturn  
Braun Silk Epil Expressive 7781: 20 900 forint, Extreme Digital  

A Philips szintén gyárt színvonalas epilátorokat, ezek közül is az egyik legjobb a HP 6483-as típusú gép. Az ergonómikus formájú, kerámia tárcsarendszerrel rendelkező epilátor Satinelle Ice funkcióval, vagyis jeges bőrhűsítővel is el van látva. Ez utóbbi - több megkérdezettünk szerint - nem egy jól hangzó "lufi", hanem valóban csökkenti az epilálás okozta fájdalomérzetet, így alacsony fájdalomküszöbbel rendelkezőknek érdemes ezt választani.

 http://www.cen-ter.ru  http://www.fukar.hu

A Philips kínálatából ajánlható még a HP 6530-as is, amely nem egy darab gép, hanem rögtön kettő, hiszen egy epilátort és egy bikinivonal-formázót is tartalmaz a szett. Az epilátor alkalmas a rövidebb szőrszálak eltávolítására is és mivel vízálló, akár fürdés közben is használhatjátok. Extraként úgynevezett Opti-Start masszírozóval van ellátva. Maga az epilátor elsősorban a végtagok, illetve a hónalj szőrtelenítésére alkalmas, a bikinivonalat értelemszerűen a mellékelt bikinivonal-formázóval tarthatjuk rendben. Akinek a forma kialakításával kapcsolatban nehézségei támadnak, ezt segítő sablonokat is talál a csomagban.
Árak, lelőhelyek:
Philips HP 6483 Satinelle Ice: 18 900 forint, Extreme Digital
Philips HP 6530 + bikinivonal-formázó: 17 990 forint, Saturn  

Bár - nem reprezentatív - felmérésünk alapján az előzőekben említett két cég gyártja a legkorrektebb epilátorokat, azért más márkák kínálatában is lehet találni megbízható gépeket. A viszonylag olcsóbb kategóriából ilyen például a Rowenta EP 7970-es modellje. Ezt az epilátort a - szinte kötelező - masszírozó funkció mellett Fresh Air fájdalomcsökkentővel is ellátták. Ez azt jelenti hogy epilálás közben levegővel hűsít, aminek a hatása hasonló, mint a jeges bőrhűsítőé. A bikinivonal és a hónalj epilálását az e célra készült, plusz alkatrészek felhelyezésével könnyíthetjük meg.

http://cokupic.pl http://www.emjoi.com

A témába vágó külföldi fórumokat böngészve feltűnően sokan dicsérik az amerikai Emjoi cég epilátorait. Ezt a márkát a hazai, nagy elektronikai áruházláncok kínálatában még nem találhatjuk meg, azonban kisebb forgalmazóknál már igen. Az itthon is elérhető Emjoi epilátorok közül az AP-98R OptiMax-ot merjük ajánlani. A gép különlegessége az epilátorfej alakja, amely a bőrt megfeszítve a lehető legkisebb fájdalmat okozva távolítja el a szőrszálakat, méghozzá a rövidebbeket is.
Árak, lelőhelyek:
Rowenta EP 7970: 7990 forint, Extreme Digital  
Emjoi AP-98R: 7280 forint, E-CenterLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés