free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nem gond némi deréktáji súlyfelesleg

HT2         Címkék: has, hímtag, súlyfelesleg, szex, test 2 hozzászólás

HT2 csak lesett, mikor bedobták neki a témát, mert ismeretlen kifejezéssel tálalták. Mikor viszont kiderült, hogy a méretesebb női hasról van szó, felcsillant a szeme.

Mondták, írjak erről is, hát ezen ne múljon, mindent a közönségért – pláne mivel a téma is hálás. Mondjuk amikor bedobták nekem, még azt sem tudtam, miről van szó, mert csak annyi hangzott el, hogy "szexkapaszkodó", ezt a kifejezést meg én nem ismertem, de miután elmagyarázták, hogy a kicsit nagyobb női hasról van szó, egyből felcsillant a szemem. Az említett kifejezés amúgy kedves, bár kissé talán becsmérlő, mert a szóban forgó testrész korántsem olyan egydimenziós, mint amilyennek ez alapján tűnhet, sőt egyenesen multifunkciós. Úszóguminak, hájnak vagy valami hasonlónak nevezni mindenesetre sokkal nagyobb hülyeség, mert épp az imént foglaltak miatt ez nem csak sértő, hanem alaptalan is. A Willendorfi Vénuszt mondjuk én is túlzásnak tartom, még a Milói verzióhoz sem ragaszkodom (meg ugye egyáltalán semmihez, mint azt múltkor bevallottam), de egyáltalán nem sajnálom, ha ott van néhány pluszkiló a nő dereka körül. Lehet vele mit kezdeni – kicsit, de tényleg csak egy kicsit szofisztikáltabban azt szoktam mondani, hogy nem baj az, ha egy nő hasán meg lehet ágyazni.

A kijelentés nők körében aratott sikere persze elképzelhető, jobb esetben hitetlenkedő mosoly a jutalma, rosszabb esetben szájhúzás és szúrós tekintet. Kellemetlen, hogy már megint itt tartunk, de hát ha jobban belegondolunk, mindig itt tartunk, mert bizonyos szempontból az ilyen nézetkülönbségekről szól ez az egész. Hoztam is hát magammal a genget, azaz elmondom, hogy az én haveri körömben túlnyomó többségben vannak azok, akik osztják a véleményemet, pedig bizisten nem ez alapján választok barátokat magamnak. Persze a hasonló emberek mindig összetartanak, de állítólag az ellentétek is vonzzák egymást, és tegnap például tényleg épp egy olyan cimborám mondta a fogható női hasról, hogy "Ha nincs, hozzá sem kezdek", akivel úgy egyébként teljesen ellentétesen állunk az egész élethez.A minta nem reprezentatív persze, és amúgy sem akarom senkire ráerőltetni a véleményemet, csak ha már megkérdeztek róla, szeretném jelezni, hogy nem a lapos has az egyetlen üdvözítő út. Hogy mi a vonzó az egyáltalán nem felesleges feleslegben, azt megmondani nehéz – egy pszichológus biztos hosszan tudna beszélni anyaképről, termékenységi szimbólumokról, és még igaza is volna, én viszont csak annyit tudok mondani, hogy jó esetben nem csak megkapaszkodni jó a hasban (mert az, és nem is csak szex közben), hanem ránézni is, mert van benne valami megnyugtató. Fentebb foglaltakból – nagyképűbben: élettapasztalatomból – kiindulva persze annyira nem is aggódom amiatt, hogy nem tudok jól érvelni az ügyben, mert megtanultam már, hogy pusztába kiáltott szó az ilyesmi. Hallgatni viszont nem tanultam még meg, mert egy hülye idealista vagyok, de ez mellékes.

Határai természetesen – mint azt már a legelején is említettem – vannak a rajongásnak. Nem mondanám, hogy valami szenzációsan intim testrészről van szó (nőkön azoknak a mennyisége számításaim szerint 1 darab lett napjainkra), de az mondjuk gáz, amikor a tolerálható méretet meghaladó has van kipakolva, és olyan az egész, mintha két számmal kisebb lenne a fölső, mint kéne. Van erre egy kitűnő kifejezés, vélhetőleg az találta ki, akitől tanultam – naná, hogy nő az illető –, úgy hangzik, hogy gyoh. Na, ha gyoha van valakinek, és még ki is rámolja, az tényleg visszataszító, kábé annyira, mint maga ez a szó. Gondolom, illene paramétereket adni, ha már határokat szabok, de a téma megfoghatatlanságánál (miccccsoda paradoxon!) és férfiúi mivoltomnál fogva ez ügyben legfeljebb annyit tudok tenni, hogy azt mondom: buggyanhat, de ne lógjon.Már látom is a fintorgó női arcokat, úgyhogy lassan kiszállok a vonalból, csak annyit tennék még hozzá, hogy nem biztatnék én senkit elhízásra, lehet bátran próbálkozni az összes zsírégető módszerrel, diétával, fitnesszel. Ha bejön valamelyik, én személy szerint bárkinek csak gratulálni tudok, mert tartom magam ahhoz, amit a múlt héten mondtam Gombóc Artúrral kapcsolatban, és egyáltalán nem vagyok a lapos has ellen sem. Az viszont egyáltalán nem urbánus legenda, hogy vannak – vagyunk – férfiak, akik a bővített kiadásokat (is) szeretjük, úgyhogy nem csak hiszti- és vitakerülő taktika, ha azt mondjuk, hogy "jó vagy így", mikor vélt vagy valós súlyfeleslegre terelődik a szó. És nem kárörvendő az a kaján vigyor akkor sem, ha nem sikerül a fogyókúra, hanem éppen ellenkezőleg: nagyon is elégedett.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés