free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stella McCartney Bambival reklámoz

Borsa         Címkék: bambi, disney, divat, reklám, stellamccartney 3 hozzászólás

Stella McCartney őszi-téli kollekciójának kampányfotóin Bambi és kis barátai is feltűnnek. A tervezőnő ugyanis hatalmas Bambi-rajongó.

Az elszánt állatvédo Stella McCartney őszi-téli kollekciójának kampányfotóin a ruhákat bemutató Sigrid Agren francia modell mellett élő állatok, valamint a Bambi című mese Disney-figurái tűnnek fel. "Hatalmas Bambi-rajongó vagyok, ez a film emlékeztet engem az anyukámra. Valami mókásat akartunk csinálni. A kampányban szereplő ruhák eléggé vadnak látszanak, és ezt állítottuk kontrasztba Bambi ártatlanságával" - magyarázta a tervezőnő a Women's Wear Daily divatmagazinban.

www.themarket.com

A képeket Ryan McGinley amerikai divatfotós készítette a nyugat-angliai Worcestershire egyik erdejében. A hirdetések nyomtatott, duplaoldalas formában elsőként az olasz, a francia és a brit Vogue valamint a V és az Another magazinok szeptemberi számában lesznek láthatók.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés