free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A japán Disney memóriakártyán is árulja filmjeit

Borsa         Címkék: disney, dvd, film, japán, memóriakártya 0 hozzászólás

Japánban egy Walt Disney DVD-hez memóriakártya is jár, így két különböző hordozón is megnézheti ugyanazt a kedves vevő. Nahát.

A Walt Disney vállalat japán divíziója novembertől mobiltelefonba, illetve egyéb hordozható lejátszókba helyezhető flash memóriakártyákon is elérhetővé teszi DVD-n kiadott filmjeit. A memóriakártyákat egyelőre nem önmagukban árusítják majd, hanem a DVD-kel együtt, így lényegében ugyanazt a filmet kapja meg a vevő két különféle hordozón.

Egy DVD-t és microSD kártyát is tartalmazó csomag 4935 japán jenbe (azaz kb. 10 000 forintnak megfelelő összegbe) fog kerülni, közelítőleg 1000 jennel (kb. 2000 forinttal) többe, mint amennyibe a DVD kerülne, önmagában. A cég szóvivője a Reutersnek nyilatkozva elmondta, nehéz előrejelzéseket készíteni azzal kapcsolatban, hogy milyen eladásokat produkál majd ez az újfajta csomag, hiszen a cég most először vezeti be ezt a konstrukciót.

www.noknok.tv

A microSD kártyákat a Panasonic gyártja majd a Disney számára. Az első filmek, amelyeket meg lehet majd vásárolni ilyen csomagban A nemzet aranya és A Karib-tenger kalózai lesznek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés