free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk barnában

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nem, utcánláttuk 48 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Szerettük ezt a ruhát, ezt a csajt, az egész összképet. A barna, testre feszülő darab nagyon elegánsan fest, a hozzá választott cipellő bár kellően feltűnő és meghatározó darab, bitang jól mutat a vékony női lábakon. A kicsit barnába hajló ezüstszínű táskán gondolkodtunk egy keveset, aztán – már csak a védelem okán is – abban maradtunk, hogy mivel visszafogott darab, és nincs más harsány kiegészítő a szerelésben, rábólintunk.Nem az üvöltő, szégyenteljes hibák miatt került kiszemeltünk erre a térfélre, hanem épp az apró, de annál bosszantóbb mellényúlások miatt. Jó csaj, jó cuccokban, jó ízléssel – csak egy kis átgondoltság és következetesség hiányzik, de az, mint egy falat kenyér. A csipkés-csajos kis felsőrész mellé nem húzunk vászon oldaltáskát, a derékövre pedig szintén ráfért volna némi finomítás: egy nőiesebb, határozottabb fazon sokkal jobban eladta volna a szerelést – a fekete színt messzire kerülve. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés