free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szex a H&M próbafülkéjében

Borsa         Címkék: divat, h&m, munka, próbafülke, szex 2 hozzászólás

A személyzeti helyiségekben, a raktárban, sőt a próbafülkékben is szexeltek egy cardiffi H&M üzlet munkatársai. A cég egyelőre senkit sem bocsátott el emiatt.

A H&M egyik cardiffi üzletének néhány munkatársa állítólag úgy tette élvezetesebbé munkanapjait, hogy a testiség örömeinek hódolt, méghozzá a bolt legkülönfélébb pontjain, így nem csupán a személyzet számára fenntartott helyiségekben, illetve a raktárban, de még a próbafülkékben is, nyitvatartási idő alatt, egyáltalán nem zavartatva magukat a tőlük néhány méterre bóklászó vevők miatt.

"Néhány beosztott rendszeresen szünetet tartott, hogy a személyzeti szobában, a vécén, a raktárban vagy akár az eladótérben ilyen botrányos tevékenységet folytasson" - nyilatkozta a Wales Online-nak egy magát megnevezni nem kívánó tanú. "A H&M vásárlóit érdekelheti ez az információ… Jó ötleteket adhat nekik azzal kapcsolatban, hogy valójában mi folyik az 'Idegeneknek belépni tilos' feliratú ajtó mögött" - tette hozzá.

www.luxury-insider.com

"Egyetlen munkatársat sem bocsátottunk el a H&M cardiffi boltjából, mindazonáltal nagyon komolyan vesszük ezeket az állításokat" - közölte a walesi újsággal a svéd cég szóvivője, s ígéretet tett, hogy az illetékesek a végére járnak az ügynek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés