free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cameron Diaz nem lesz apácanövendék

Borsa         Címkék: apáca, camerondiaz, film, hollywood, színésznő 1 hozzászólás

Hollywoodban újraforgatják A muzsika hangját. Az eredeti film főszereplője Julie Andrews, Cameron Diazt látná szívesen utódjaként. De nem fogja.

A muzsika hangja című klasszikus musicalfilm újraforgatását tervezik Hollywoodban, ami szerintünk nem feltétlenül a legjobb ötlet, de ugye ők tudják… A főhősnő Maria, a szeleburdi, folyton éneklő apácanövendék szerepében a producerek, sőt a karaktert egykor alakító Julie Andrews is Cameron Diazt látnák szívesen. A színésznő azonban nem meri elvállalni a feladatot. Méghozzá éppen az elődje iránti tiszteletből.

www.resimland.net

Diaz - aki a Shrek filmek szinkronizálásakor dolgozott együtt Andrews-szal - saját bevallása szerint úgy érzi, hogy alakítása nem érne fel azzal, amit elődje nyújtott az 1965-ben készült eredeti alkotásban. "Julie csodálatos, és nem hiszem, hogy egy olyan alakítás nyomába érhetnék" - nyilatkozta a színésznő. "Alkalmam nyílt egy kis időt együtt tölteni vele a Shrek sajtókörútján, ő maga a megtestesült báj és elegancia." Diaz hozzátette még azt is, hogy nagyon hízelgőnek tartja, hogy Andrews neki adná Maria szerepét a remakeben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés