free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk feketében nyáron

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, nyár, utcánláttuk 15 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nem tartozunk azok közé, akik szerint a fekete szimpla gyászszín, illetve nem tesszük tiltólistára nyáron sem. Egyfelől van az a meleg, amikor már tök mindegy, miben van az ember, másfelől – ahogy azt kiszemeltünkön is látni – vannak igenis könnyű, még kánikulában is szalonképes darabok. Nagyon szerettük ezt a ruhát. Az ékszer remekül feldobja, a szandál pedig igazi főnyeremény mellé. Egyszerűen jó ránézni.A felsőrésszel nincs bajunk, a szoknya viszont kifejezetten nem tetszik, ezt hősiesen bevalljuk. De ezzel nem kell egyetérteni, nem ezen múlt, hogy erre a térfélre került a szerelés. Hanem a nejlonharisnya a pacsker mellé. Az csúf mellényúlás – egyrészt esztétikailag sem volt szerencsés, másrészt nem a legpraktikusabb viselet nyárra. Hiába latolgatjuk az okát, ez már titok marad, de reméljük, egyszeri baklövés volt. Ne ilyeneken múljon már, lányok.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés