free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bemutatjuk a Coca Cola koktélautomatáját

Borsa         Címkék: automata, cocacola, ital, tárgy, üdítő 6 hozzászólás

Újfajta italautomatával rukkolt elő a Coca Cola. A Freestyle segítségével mindenki kikeverheti a leginkább kedvére való üdítőt. Közel 100 félét.

A Coca Cola vállalat egy valóban innovatív italautomatát mutatott be. A Freestyle közel száz különféle italt képes produkálni. Méghozzá a vásárló igényei szerint, hiszen érintőképernyős vezérléssel ő válogathatja össze, hogy a rendelkezésre álló italokból és izésítőkből milyen kombinációt szeretne a poharában látni.

Az alapitalok között természetesen a Coca Cola termékei találhatók meg: a szénsavas üdítők mellett ásványvizek, szénsavmentes gyümölcslevek, jeges teák, illetve energiaitalok. Az italokat lehet keverni akár egymással, de kérhető sokféle ízesítés is. Így például ha valaki lájtkólával kevert Fanta citromot inna kicsiny gyömbérrel és némi banán-, illetve eperaromával megbolondítva, megteheti. Mivel a rengetegféle folyadék nem férne el az automatában a megszokott 5 gallonos (18 literes) tartályokban, ezért 46 unciás (1,3 literes) tartókban, ultrakoncentrált változatban kerülnek a gépbe. Az italokat kikeverő mechanika hasonló azokhoz, mint amelyek az egészségügyben, egyes rákterápiás, illetve dialízis-kezelésekkor használt gépeket működtetik. Az automata képes adatokat továbbítani a cég központjába azzal kapcsolatban, hogy melyek a legnépszerűbb ízek. Ugyanakkor a központból le is tudják állítani bármely íz forgalmazását, ha az valamilyen okból szükségessé válik.

www.popsci.com

A Freestyle-ból közel 60 darabot helyeznek el nyár végéig az USA Kalifornia, Georgia és Utah államaiban. Hogy Európába mikor érkezhet meg az újfajta automata, egyelőre nem közölték.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés