free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Trendelőrejelzés kiegészítő fronton

Borsa         Címkék: cipő, divat, kiegészítő, táska, trendelőrejelzés 2 hozzászólás

Ismét előrejelzünk, megmondjuk a tutit az idei szezon legígéretesebb cipőiről és táskáiról. Valamint arra is fény derül, hogy mi a helyzet a szakadt harisnyával.

A múlthéten végigvettük, hogy melyek ígérkeznek az őszi-téli szezon kedvenc fazonjainak és legnagyobb dobásainak, értekeztünk arról, hogy milyen stílusokkal és színekkel kell megbarátkoznunk az idén. A mostani részben átnézzük, hogy melyek lesznek a legdivatosabb cipőfazonok, és milyen kiegészítőkkel kell felvérteznünk magunkat idén a hűvösebb hónapokra, persze csak akkor, ha szeretnénk követni a legújabb trendeket. Most jöjjenek a furcsa sarkak, a pasis táskák és minden, ami arra hivatott, hogy az őszi ruhatárunkat felturbózza.

Cipőfronti helyzetjelentés


A platform fazonok még az idei szezonban is tartják a nagy nehezen megszerzett pozíciójukat, mindent ér hordani, aminek magasított a talpa és legalább tíz centis sarka van. Nagyon úgy néz ki, hogy idén már nem tudunk mit tenni ellene, mi a téli hónapok alatt még mindig elutasítjuk, de azért az idei kínálatból már találtunk olyat ami jól mutathat lábon.

http://awomanandhershoes.com, www.thecut.com

A bokacsizmák is még mindig versenyben maradnak az év lábbelije címért, a mostani fazonok azonban valamennyivel kifinomultabbak, mint a tavalyiak, és a csizma szára is jóval rövidebb, így a vastagabb bokával rendelkezők is találhatnak előnyös darabokat. A bokacsizmák mellett szintén tuti befutónak számítanak a fűzős bokacipők, és most a túldíszített darabokat is nyugodt szívvel be lehet vállalni, a lényeg, hogy a több ruhadarab nem legyen túl harsány.

A tűsarkak is megmaradnak idénre, azonban a vaskosabb tavalyi fazonok után, ismét a vékony, nőies sarkaké a főszerep, és hogy mennyire átvették az irányítást, azt mi sem jelzi jobban, minthogy az idei szezonban a szokatlan sarkakon lesz a hangsúly.

www.thecut.com, http://fashionising.com

A szezon legnagyobb meglepetését a csizmák okozzák majd, ugyanis a lovagló csizmák helyett itt lesznek a combközépig érő darabok, amelyek 170 centis magasság mellett mutatnak igazán jól, bár a tíz centis sarkú darabokkal az alacsonyabb csajok is bepróbálkozhatnak. Mindegy, hogy bővebb szárú vagy harisnyafazon, a hangsúly idén a szárhosszon van.

A cipők mellett a harisnyákat sem lehet figyelmen kívül hagyni, mivel az idei szezonban nagyon úgy tűnik, hogy a kiszaggatott daraboké lesz a jövő, ugyanis jó néhány divatház kifutóin vonultak kiluggatott harisnyában a modellek. Mi ugyan nem vagyunk benne biztosak, hogy ez 25 év felett bármikor vállalható, de aki szereti az igénytelen vonalat, az tehet egy próbát.

Táskaügyletek

A tavalyi szezonhoz képest a táskák terén nem sok minden változott: csak úgy mint az elmúlt szezonban, most is a maxibageké a főszerep, azonban a csajos darabok helyett jönnek a maszkulin stílusú darabok. A színekről pedig csak annyit, hogy elsősorban a kék, a barna és a fekete lesznek a befutók - azért találtunk némi rózsaszínt is.

www.coutorture.com, www.marieclaire.com

A borítéktáskák is előkelőbb helyre kerülnek, olyannyira, hogy kisméretű táskát hosszú füllel nem igazán találunk majd, legalábbis ami a kifutók világát illeti. Ezek a darabok, bár kétség kívül mutatósak, mégsem számítanak a legpraktikusabb kiegészítőnek, mivel egy kezet stabilan arra kell feláldozni, hogy megfogjuk a táskát.

A táskák között a nagy visszatérő egyértelműen a kötött fazon, ezek a hatvanas, hetvenes években voltak igazán divatosak, és akkoriban mindenki magának eszkábálta össze az egy sima egy fordított táskákat. Most viszont a legnagyobbak is felismerték a bennük rejlő lehetőséget, így aztán többek között már a Chanel is piacara dobott ilyen fazont, a szivárvány összes színében. Ezeknek a táskáknak az egyetlen hibájuk, hogy nem igazán lehet tisztán tartani őket.

www.marieclaire.com

Az ékszerek terén a nyakláncok és a karkötők lesznek a legjellemzőbb darabok, a fülbevalók idén ősszel valamiért háttérbe szorulnak. Karperecből és nyakláncból hangsúlyos darabokat érdemes majd választani, és a tavalyi nőies ékszerek után a mostani szezonban a robosztusabb darabokkal lesz érdemes próbálkozni. A főszabály pedig még mindig ugyanaz: vagy karkötő vagy nyaklánc, és ha lehet, akkor legyen hangsúlyos.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés